Cum să afli ce site-uri au link-uri către blogul tău

By | 6 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Dacă vrei să ai o evidenţă clară a site-urilor care dau link-uri (backlinks) către articolele tale sau către pagina principală a blogului tău, în caz că nu mai ştii pe unde ai lăsat comentarii, sau diverse persoane care te-au menţionat pe site-ul lor nu au implementat mecanismul de trackback, există mai multe posibilităţi de a afla ce site-uri au unul sau mai multe link-uri către blogul/site-ul tău.

Unele din acestea nu sunt atât de eficiente, altele au ca scop vizualizarea unei serii de reclame şi de aceea procesul este mai lent şi anevoios. Am selectat 3 dintre cele mai uşoare şi eficiente metode:

1. Intraţi pe Backlink Watch şi introduceţi adresa URL a blogului/site-ului. Durează ceva timp, dar rezultatul va fi o listă detaliată a tuturor backlink-urilor împreună cu alte informaţii auxiliare.

2. Folosiţi serviciul de căutare Yahoo Site Explorer. Introduceţi adresa blogului şi rezultatele vor fi afişate instant.

3. Intraţi pe Google şi în câmpul de căutare, introduceţi link:adresă site. Exemplu, link:dantanasescu.ro. În acest caz rezultatele sunt mai modeste, deoarece Google include în rezultate doar link-urile pe care le consideră cele mai relevante.

2 păreri la “Cum să afli ce site-uri au link-uri către blogul tău

  1. Pingback: Cum să afli ce site-uri au link-uri către blogul tău - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge