Cum a agăţat-o Alex Erbaşu pe Elena Udrea la Mamaia

By | 3 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

August 2003. Pla­ja hote­lului Rex.

Stă­team la pi­z­zeria de pe plaja din faţa hotelului la prima masă din stânga ieşirii către plajă. Cu Bobby şi Răzvan Păunescu (proprietarii ho­te­lurilor Rex, Lido, Inter­con­tinental, ai te­leviziunii B1 TV etc.), Alex Erbaşu şi încă câţiva prieteni. Era undeva în jurul prânzului, o căldură teri­bilă şi un soare nemaipomenit! Stă­team la umbră şi ciuguleam câte ceva. Ne uitam la apă.

La un moment dat apare un cuplu care trece pe lângă noi şi se îndreaptă spre plajă. Priveam toţi la spa­tele ei. Avea nişte blugi mulaţi şi un fund perfect rotund. La masă erau doar băieţi. Evident găsisem un subiect de discuţie. Erbaşu a început să ceară grupului, in­sistent, informaţii despre „do­sar”. Intrase în priză. S-au spus multe. Din eleganţă, nu le reproduc. Unii se pare că o cunoşteau. În timp ce noi vor­­beam, ea se dezbrăca la vreo 70 -100 de metri de masa noas­tră. Avea un slip şi un sutien minuscule. Era Elena Udrea. Alături, Dorin Cocoş, în nişte pantaloni scurţi, îşi scoate tricoul şi se aşează unul lângă altul. Erbaşu nu mai putea fi oprit. Se ridică de la masă şi o ia încet spre direcţia unde se aşezase Elena.

Mă ridic şi eu şi o iau pe urmele lui, la vreo zece paşi. De mic am fost fascinat de Alex. O putere de seducţie de-a dreptul incredibilă. Nu ştiu două, trei femei pe care – dacă şi le-a pus în cap – să nu le fi avut. Dintre „vedetele” cunoscute cam de toată lumea, cam pe toate le are în agendă. Dintre ma­nechine, cam la fel. În fine, am fost fascinat pentru că parcă are nişte puteri miraculoase: la modul că nu prea spune nimic care, din punctul meu de vedere cel puţin, să creeze un efect devastator. Nici nu este vreun mare cheltuitor. Ce să zic, e de neînţeles – şi de aceea în­tot­deauna am fost foarte curios cum procedează exact.

Aşa încât, mânat şi atunci de această curiozitate, m-am apro­piat de el. Ea stătea pe şezlong cu faţa în sus, la soare, cumva la 45 de grade, iar în dreapta ei, Cocoş, care cred că citea un ziar – nu mai ţin minte exact. Alex stătea în stânga şezlogului ei, printre alte şezlonguri, în pi­cioa­re. Eu, tot în picioare, între ea şi el. A început să se uite la ea, nepăsător. Dar insistent! Mă uit şi eu puţin, dar mi s-a făcut un pic jenă şi poate, de ce nu, un fel de nu ştiu cum să-i zic faţă de Cocoş.

În momentul următor Alex face un gest, care poate că o să credeţi că sunt nebun, dar pe care îl cred magic. S-a îmbrăţişat cu mâi­ni­­le în­cru­cişate şi a început să se mân­gâie gâfâind surd ui­tându-se la ea. După care şi-a ridicat încet părul de pe cap în sus în­cepând de la ceafă. Acesta este ges­tul pe care l-a făcut de fie­care dată când îi plăcea o fe­meie. Practic este un gest care în momentul în care îl face în pre­zenţa unei femei care se uită la el, indi­fe­rent cine, pică!

Citeşte toată povestea pe CanCan

2 păreri la “Cum a agăţat-o Alex Erbaşu pe Elena Udrea la Mamaia

  1. cumnatu'

    Ba cumnate iti dai seama ce facea asta pe plaja?Genocid.Mare gigoloi,cred ca suspina Udrea si acum dupa el.A avut noroc ca nu l-a vazut Cocos cum se unduia ca il ruga sa i-o puna si lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge