Discursul lui Ceauşescu de pe lumea cealaltă

By | 16 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Dragi români… ALOO… ALOOO!!! Stimaţi tovarăşi, mi s-a permis să vă vorbesc din lumea de dincolo, pentru ultima dată, post – mortem. Pentru noua generaţie din ultimii 20 de ani, care nu mă cunosc, eu sunt Secretarul General al Partidului Comunist Român  Tovarăşul Nicolae Ceauşescu.

Dragi tovarăşi şi pretini, iata că, după 20 de ani de când am fost asasinat de către forţele oculte ale masoneriei şi ale unor grupări mondiale malefice, de la Epoca de Aur pe care am construit-o cu ajutorul clasei muncitoare, constat cu mare regret şi durere în suflet, că România se află în starea de AGONIE de dinaintea MORŢII.

Aflu cu lacrimi în ochi, că după eforturile mele de a-i ţine departe de poporul român, pe toţi imperialiştii, mafioţii economici, trădătorii de ţară, capitaliştii lacomi şi avizi după putere, aceştia sunt cei care vă conduc, aceştia pentru care voi m-aţi împuşcat, v-au adus pe voi, dragi români, la limita dintre viaţă şi moarte. Am scăpat ţara de datorii datorită vouă. Datorii pe care le-am făcut în interesul de a vă construi case şi apartamente, străzi, şosele, metrou, oraşe, fabrici şi uzine, terenuri agricole, ferme şi toate cele de care vă mai amintiţi… Căci au rămas doar amintiri; amintiri de suferinţă cu muncă şi sudoare căci toate au fost deşarte, de toate aţi fost furaţi!

Aţi răbdat de foame, este adevărat, dar astea au fost eforturi nelimitate pentru care voi să trăiţi mai bine şi pentru care eu eram pe cale de a înfăptui un socialism mai bun ca orice formă de guvernământ din lume. Capitalismul se simţea ameninţat, eram singura ţară din lume fără datorii externe şi iată că atunci forţe obscure, trădători ai neamului românesc, masoni şi alte grupări oculte, activişti ai Noii Ordini Mondiale, au recurs la asasinarea mea pentru a vă fura vouă munca voastră şi toate bunurile ţării, dezbinându-vă între voi, înrobindu-vă şi luându-vă orice putere de a vă mai răscula pe viitor împotriva lor. Nu v-au luat doar ţara, v-au furat personalitatea, demnitatea, onestitatea, curajul, unitatea de neam. Uniunea Europeană este asasinul real al României şi cu adâncă durere în suflet, urez sincere condoleanţe poporului român, pentru că deja v-aţi pierdut identitatea şi umanitatea în care aţi trăit liberi dar nu aţi ştiut până ce aceşti huligani v-au păcălit cu o libertate falsă şi perversă.

Dragi tovarăşi şi pretini, singura voastră şansă este să vă înarmaţi cu cinstea, demnitatea şi curajul strămoşilor voştri, să vă luaţi furcile şi topoarele şi să mergeţi în căutarea judecăţii. Asta e singura cale. Mulţi deştepţi din tabăra adversă, care se vor arăta ca fiind educaţi şi diplomaţi, vă vor spune că furca şi coasa e o metodă depăşită. Nu este şi niciodată nu va fi. Ei, cei care vă fură sunt susţinuţi de justiţie, iar voi trebuie să fiţi adevărata justiţie pentru a avea o judecată dreaptă. Să nu-i credeţi când o să vă facă anarhişti, huligani etc. pentru că toate ţările ”civilizate” asta fac de mii de ani: subjugă pe cei slabi. Forţele militare nucleare subjugă pe cei slabi şi îşi împart lumea între ei, şi totuşi sunt catalogate ca ţări civilizate şi mai sunt şi susţinute în genocidul mondial pe care îl practică. Nu cred că este nevoie să vă mai relatez politica mondială a anilor `89 -2009… Cam astea am avut de spus şi sper ca sângele străbunilor, să reînvie din nou în venele voastre statutul de român şi inima voastră să bată cu mândrie.

Sursa

O părere la “Discursul lui Ceauşescu de pe lumea cealaltă

  1. stamate claudia-otilia

    Ceausescu de pe alta planeta ar fi facut lumea copiilor mult mai frumoasa, viata oamenilor, fiecare parinte de copil ar fi avut un serviciu cu care sa le poata sustine cresteres, educatia. Dar , acum???????????????????????????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge