Barack Obama este Anticristul, zic unii…

By | 28 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Pentru că în America este democraţie, ca şi în România, armonia şi pacea socială trebuie, de asemenea, menţinute prin campanii de dezinformare şi diversiuni de presă. Acum, când Statele Unite sunt greu încercate de gave probleme economice, presa trebuie să ţină populaţia ocupată şi distrasă de la problemele reale. Şi pentru că subiectele cu catastrofe naturale, extratereştrii şi pandemii au cam fost epuizate, profesioniştii diversiunilor au scos de la sertar o temă mai veche, aceea a originii preşedintelui Barack Hussein Obama. Cică acesta nu s-ar fi născut pe pământ american şi deci, nu ar avea dreptul să fie preşedinte.

În consecinţă Obama a făcut public certificatul său de naştere, care arată că s-a născut la Honolulu, deci sub jurisdicţie americană. Imediat au apărut şi speculaţii legate de data de naştere a preşedintelui american. Conform unor “specialişti” Obama este Anticristul sau cel puţin un premergător al acestuia.

Argumentele, mai ales cele de ordin numerologic, sunt cel puţin puerile. Preşedintele american s-a născut pe data de 4 august 1961, ora 19:24. Adunând şi reducând cifrele datei naşterii obţinem cirfa 11 (4 + 8 + 1 + 9 + 6 + 1 = 29 = 9 + 2 = 11), care ar fi, după ei, o cifră malefică, fiind legată şi de prăbuşirea turnurilor gemene de la World Trade Center din 2001. Este doar parţial adevărat, deoarece la nivel individual această cifră, numită “cifra destinului”, sau “drumul vieţii”, indică doar o persoană cu mari posibilităţi de afirmare pe plan social, care urmează un ideal înalt şi are tendinţa de a-i domina pe ceilalţi. Atât. Plus de asta această cifră apare în tema numerologică a milioane de oameni de pe întreg pământul, deci nu este ceva deosebit.

Un alt argument adus de adepţii acestei teorii este acela că, adunând şi ora şi minutele la cifra naşterii, obţinem ca rezultat cifra 6, care ar avea legătură cu diavolul. Acest lucru nu este adevărat. Cifra 6 este asociată în numerologie cu planeta Venus şi este legată de armonie, iubire şi familie. Probabil cei care o asociază cu necuratul se gândesc la numărul biblic 666, care este cu totul altceva.

Cea mai fantezistă ipoteză este aceea că însuşi numele preşedintelui, Barack Obama ar avea legătură cu diavolul. Cică în aramaică “baraq” înseamnă “fulger”, iar “o bamah” se traduce prin “din ceruri”, sau “din înălţimi”. Într-un verset din Evanghelia după Luca (10:18), Iisus spune: “Şi am văzut pe satana ca un fulger căzând din ceruri”, în consecinţă “baraq o bamah” înseamnă “fulger căzut din ceruri”, deci Obama este satana q.e.d. 😆

Citiţi mai multe aici.

O părere la “Barack Obama este Anticristul, zic unii…

  1. gerhard gabriel

    treaba cu 666 este extrem de simpla. mult mai simpla decit ne inchipuim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge