Se trece la legalizarea drogurilor la nivel mondial?

By | 3 iunie, 2011
Distribuie prietenilor!

Războiul mondial împotriva dogurilor a eşuat. După 50 de ani de la Convenţia unică a ONU privind stupefiantele, şi la 40 ani după ce preşedintele Nixon a lansat acest război al guvernului Statelor Unite împotriva drogurilor, reformele sunt în zadar. Este rezultatul unui raport incendiar publicat de Comitetul Global de Luptă Împotriva Drogurilor, un soi de poliţie mondială anti-drog.

Trebuie refăcute în totalitate politicile naţionale şi globale de control al drogurilor, scriu specialiştii Comisiei mondiale de politici anti-drog în concluziile raportului pe care îl găsiţi la finalul articolului. Aceştia recomandă adoptarea unor strategii de legalizare a fenomenului, pentru a-l putea măcar controla. Exista unele cifre şocante în studiu. Un grafic arată că între 1998 şi 2008 consumul de opium din Statele Unite ale Americii a crescut cu 34,5%. Consumul de cocaină a crescut cu 27% în acest timp.

Raportul Comisiei Mondiale de Politici Antidrog

Sursa: Ştirile Pro TV

Se pare că omenirea se îndreaptă spre un haos total dirijat de Elite. După criza financiară, pandemii, revoluţii în lumea arabă, acum ne îndreptăm spre o aşa-zisă criză alimentară globală, falimentul câtorva state europene, mai apar şi bacterii ucigaşe… Dacă se vor legaliza şi drogurile, mai este doar un pas până la anarhie totală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge