Pentru rănile inimii avem iubirea, pentru toate celelalte există Bionect

By | 22 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

Îmi amintesc de copilăria mea, când, deşi nu eram înclinat prea mult spre activităţi sportive, mă mai jucam şi eu, ca orice copil, ba la un fotbal, ba mă căţăram prin copaci, cu ceilalţi copii, în spatele blocului, sau mă plimbam cu trotineta.

Primisem de ziua mea o trotinetă mai specială. Era de import, lucru rar pe vremea aceea şi era din metal, cu aripi nichelate şi spre deosebire de celelalte trotinete ale copiilor, avea şi un sistem de frânare şmecher. Tocmai aici era problema, acel sistem de frânare, care era cam brusc de felul lui şi mă făcea să mă poticnesc adesea şi să mă trezesc zburând prin aer pe deasupra trotinetei.

Aşa se face că mai mereu aveam coatele şi genunchii pline de julituri, care se transformau în timp în nişte cruste maronii, care se rupeau şi sângerau, apoi, după cicatrizare, rămâneau mult timp nişte semne destul de urâte, până pielea revenea la normal.

Mama mă doftoricea de fiecare dată, cum se pricepea mai bine, cu rivanol şi tetraciclină, dar rănile se vindecau destul de greu, mai ales că nu puteam să iau pauză sau „concediu” de la programul de joacă. 😆

Astăzi mă gândesc că adolescenţii şi copii au mult mai multe probleme cu căzăturile şi juliturile, având în vedere că au apărut o serie de sporturi extreme mult mai riscante decât „datul” cu trotineta. Acum tinerii se dau cu placa, fac extreme biking, mountain biking, sar cu parapanta, fac bungee-jumping, iar accidentările sunt la ordinea zilei.

Din fericire, acum Bionect a creat un produs revoluţionar, care ajută la vindecarea rapidă şi estetică a rănilor, favorizând cicatrizarea lor într-un mod natural. Atunci când este utilizat, produsul are un puternic efect de hidratare, susţine regenerarea completa şi formarea unui nou ţesut sănătos, limitează zona lezionată şi formează un film protector.

La baza cremei Bionect, pentru tratarea rănilor uşoare, zgârieturilor, tăieturilor şi arsurilor de gradul I şi II stă acidul hialuronic prezent în concentraţie de 0,2%. Sunt sigur că aţi mai auzit de acest acid hialuronic. Este o substanţă naturală aflată în mod fiziologic la nivelul pielii, cunoscută pentru  efectul său antioxidant şi hidratant. Atunci când se află în concentraţie mare, susţine refacerea rapidă şi estetică a pielii, accelerând vindecarea. În plus, datorită stratului protector pe care îl realizează pe suprafaţa cutanată, acidul hialuronic protejează terminaţiile nervoase, în acest mod atenuând durerea apărută în urma leziunilor suferite.

Crema Bionect poate fi achiziţionată din farmacii fără prescripţie medicală şi este disponibilă pe piaţă şi în formula Silverspray, cu acid hialuronic şi argint coloidal.

Acum, pentru că tot am amintit de acidul hialuronic şi pentru că acest compus este cunoscut mai mult pentru utilizarea sa în tratamentele cosmetice, datorită proprietăţilor sale de regenerare şi întinerire a pielii, precum şi pentru efectul său antioxidant şi hidratant, am o veste bună pentru doamne, domnişoare, dar şi pentru oricine este interesat de frumuseţea şi sănătatea pielii. Bionect a iniţiat o campanie ce are ca premii tratamente faciale şi produse Bionect Crema. Premiile vor fi acordate în funcţie de numărul de like-uri pe care le obţine fiecare dintre persoanele  participante la concurs.

Dacă tot v-am făcut curioşi(oase), acum trebuie să vă dau şi informaţii despre modul în care puteţi participa la această campanie, nu?! J Concursul se desfăşoară pe www.bionect.ro pe baza datelor dvs. din contul de Facebook (deci, dacă nu aveţi, să vă faceţi neapărat unul!) şi a testului „Cât de pasionată de estetică eşti?” (toate informaţiile despre participare le găsiţi pe site, la Campanie / Regulament.)

Pentru a intra efectiv în concurs, tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi adresa, http://www.bionect.ro/concurs-facebook/ şi să urmaţi indicaţiile. O aplicaţie asigură legătura cu contul vostru de Facebook şi contorizează numărul de like-uri pe care le veţi primi pe www.bionect.ro şi pe Facebook. În funcţie de numărul acestora se vor stabili şi câştigătorii.

Nu mai pierdeţi timpul! Grăbiţi-vă şi înscrieţi-vă cât mai repede la concurs! Mie nu-mi rămâne decât să vă urez multă baftă la această campanie şi să vă păstraţi pielea tânără, frumoasă şi sănătoasă! 🙂

PS: Totodată vreau să mulţumesc echipei Blogal Initiative pentru amabilitatea de a-mi pune la dispoziţie informaţii detaliate despre această campanie.

9 păreri la “Pentru rănile inimii avem iubirea, pentru toate celelalte există Bionect

  1. Pogo

    Ha,ha, ha! De unde vine numele asta Bionect, de la femeia bionica? 😆

  2. cumnatu'

    cumnate noi o avem vecina pe doamna Jeny fosta asistenta medicala care are doi nepoti,o fata si un baiat amandoi isi traiesc viata in mare viteza si tot timpul sunt”accidentati”numai ca juliturile dispar foarte repede,la inceput am crezut ca folosesc o crema scumpa pana am aflat secretul.Dar cum am aflat?Tu stii ca noi avem cainele psihopat pe nume Dolly,care intr-o zi a muscat-o pe Alexandra in „joaca” si i-a facut o mica rana.Noi nu prea avem prin casa medicamente,creme si alte alea dar…o avem pe doamna Jeny care a venit cu un tub de crema, nu stiu daca era bionect, dar acuma o sa ne interesam si noi de crema asta.

  3. cumnatu'

    Cola ii musca numai pe „americani”.Pur si simplu nu ii plac

  4. Alexa

    „O mica rana”?? Pe naiba , a fost o zgarietura foarte urata si crezusem ca imi va lasa un semn destul de vizibil pe fata , dar cum spune si „cumnatu'” noroc cu doamna Jeny, care intotdeauna este pusa la curent cu toate noutatile in materie de creme . Dupa utilizare ne-am hotarat sa ne interesam de ea , sa aflam cat mai multe pentru ca ofera rezultate vizibile intr-un timp scurt .

  5. Andreea

    E bun sprayul. L-am folosit si eu. M-am ales cu o taietura imediat ce am primit setul cadou:D (participasem la un concurs pe un blog).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge