Vino şi tu în lumea Zibo!

By | 2 august, 2011
Distribuie prietenilor!

Avertisment: Acest material poate fi citit de persoanele cu vârsta mai mare de 30 de ani, numai cu acordul copiilor. Vă avertizez că poate dăuna grav morocănoşilor, blazaţilor şi celor lipsiţi de fantezie! 😆

Am aflat de curând o povestioară cu extratereştri pe care vreau să v-o spun şi vouă. De fapt este doar în parte o poveste şi am să vă explic de ce, dar mai încolo. 🙂

Cică într-o galaxie foarte îndepărtată, atât de îndepărtată încât nici un savant de pe Pământ nu a descoperit-o, se află o planetă micuţă şi frumos colorată numită Zibo. Planeta este locuită, dar ceea ce este cel mai interesant e că pe ea nu trăiesc decât copii! Şi nu pentru că părinţii lor i-au trimis acolo, pe planetă, să se joace ca într-o grădiniţă uriaşă, ci pentru că aşa s-au născut ei, copii şi au rămas copii cu trecerea timpului.

Nimeni nu ştie exact cum se nasc copii pe acea planetă, dar cine a stat să observe asta, când ei nu fac altceva toată ziua decât să se joace! Ceea ce mai trebuie să ştiţi este că ziborienii sunt nemuritori! Singura lor problemă este că, fiind toţi copii, nimeni nu are părinţi. Lucru care îi cam întristează puţin, dar asta le dă posibilitatea să se joace toată ziua şi să inventeze lucruri pe care adulţii din lumea noastră nu le-ar putea imagina în veci!

Pe planeta Zibo totul este joacă şi jucării. Casele sunt jucării, maşinile sunt de jucărie, fabricile sunt de jucărie, chiar şi jucăriile sunt jucării! 😆 Desenele animate nu stau doar în televizor, ci umblă pur şi simplu pe stradă, vorbesc şi se joacă cu copii, aşa cum pe Pământ se întâmplă doar la Disneyland.

De curând savanţii de pe planeta Zibo au reuşit, cu aparatura lor ultra avansată, să descopere planeta noastră şi chiar au stabilit legătura cu doi pământeni, care, n-o să vă vină să credeţi, sunt din România!

Aflând despre copii de pe Terra, ziborienii s-au gândit să le facă un dar şi le-au dezvăluit celor doi secretul unei tehnologii avansate prin care copiii pământeni pot să comunice între ei pe Internet, aşa cum fac adulţii pe Facebook, Google+ sau alte chestii de acest gen. Aşa s-a născut Zibo.ro – prima reţea de socializare online dedicată în exclusivitate copiilor.

De fapt Zibo.ro este mult mai complex de atât, oferind copiilor multe surprize şi posibilităţi de a se distra şi de a comunica între ei pe Internet. Ca dovadă, echipa Zibo s-a pus deja pe treabă şi a lansat mai multe concursuri. Concursul pe care vi-l prezint eu aici oferă ca premiu nu mai puţin de 25.000 de euro, buget de promovare pe Zibo.ro

Toate detaliile, cum puteţi participa, ce trebuie să facţi şi ce vi se oferă le puteţi afla aici: http://www.zibo.ro/planeta-concurs/sponsor/Castiga-25-000-de-euro-buget-de-promovare-pe-zibo-ro-527

Concursul, ce-i drept, se adresează mai mult tăticilor şi mămicilor, care vor să facă viaţa tuturor copiilor mai frumoasă şi mai amuzantă! Nu mai pierdeţi vremea şi intraţi în minunata lume Zibo!

Campanie derulată cu sprijinul Blogal Initiative.

8 păreri la “Vino şi tu în lumea Zibo!

  1. Pingback: Blogal Initiative » Castigatorii campaniei zibo.ro

  2. Pingback: Donez un voucher de 50 de RON la produse pentru bebelusi | Dan Tănăsescu

  3. Pingback: Multumiri celor 22 de bloggeri « ziborianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge