Misterioasa cometă Elenin

By | 4 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Astronomi şi alţi experţi ai spaţiului cosmic vorbesc despre o cometă care, conform previziunilor, se va apropia foarte mult, până aproape de ciocnirea cu Pământul, în cursul acestui an. Consecinţele ar putea fi deosebit de grave, aşa că de ce sunt atât de mulţi oameni care nu sunt conştienţi de acest lucru?

„Cred că merită o sprânceană ridicată”, spune scriitorul Brooks Agnew. Acesta a făcut o serie de cercetări privind cometa Elenin şi conform Russia Today, există anumite coincidenţe destul de ciudate cu privire la această cometă, pe care oamenii ar trebui să le ia în considerare.

„O mulţime de oameni sunt preocupaţi de ea”, spune Agnew. „Am făcut o serie de cercetări privind cometa Elenin şi ceea ce am descoperit este că există o mulţime de date care lipsesc despre această cometă”.

Agnew spune că NASA consideră cometa ca fiind doar „un bulgăre inofensiv de gheaţă” care nu se va apropia mai mult de 20 milioane de km de Pământ. Alţii, spune el, susţin că această cometă ar trebui să constituie un motiv de îngrijorare, deoarece nu arată ca o cometă, nu acţionează ca o cometă şi vine din afara zonei din care cele mai multe comete provin de obicei.

„Există o mulţime de lucruri despre această cometă, care nu au sens”, spune Agnew.

Un alt lucru care stârneşte îngrijorarea scriitorului este că un alt asteroid mare este aşteptat să se apropie de Pământ în jurul aceleiaşi date. Întâmplător, spune el, un nou sistem de alertă de urgenţă a fost anunţat să debuteze în ziua în care asteroidul va trece prin dreptul planetei noastre.

Agnew atestă faptul că afirmaţiile despre impactul cu Elenin au fost discutate timp de secole şi spune că oamenii nu ar trebui minimalizeze acest lucru ca fiind o teorie trăsnită. „Am fost daţi la o parte de profesionişti care spun că totul va fi bine, dar aceia dintre noi care au urmărit semnele cosmologice, semnele geologice [şi] semnele oceanografice au arătat că tendinţa evenimentelor este aceea despre care vorbeau anticii.”

„Lucrul de care ar trebui să fim conştienţi este faptul că predicţiile [sunt] supra estimate. Există o mulţime de forţe care acţionează asupra acestei comete, care se deplasează prin sistemul nostru solar într-un unghi foarte larg şi nu toate dintre ele au fost calculate. Astfel, a fost mai mult un fel de a ghici cum se vor termina aceste lucruri – şi o presupunere ar putea să nu fie suficient de bună”.

În cazul în care aceste previziuni nu sunt dovezi suficiente, Agnew ne spune să ne uităm nu mai departe de marile guvernele ale lumii. Atât SUA cât şi Rusia au investit averi în noi adaposturi subterane, iar scriitorul spune că trebuie să fie un motiv pentru aceasta. NASA, spune el, de asemenea, a distribuit recent un film în rândul familiilor salariaţilor, sfătuindu-i ce să facă în caz de urgenţe viitoare.

Potrivit Agnew, e timpul pentru a face legătura între anumite puncte, şi nu e vorba doar de constelaţii.

Sursa: RT

7 păreri la “Misterioasa cometă Elenin

  1. Pingback: EVENIMENTE INGRIJORATOARE PENTRU INTREAGA PLANETA | behaitul oilor si Glasul Pastorului

  2. ioan

    Am citit internetul (aproape toate articolele despre cometa ) si ma bucur pentru ca ai tradus acel videoclip si l-ai publicat . Ai facut cea mai buna alegere , dupa parerea mea . Agnew spune multe lucruri despre care si eu sunt la curent, ex.despre buncare , dar mai stiu si faptul ca asa zisii conducatori ai planetei considera ca omul si-a implinit deja menirea de a umple pamantul (Geneza 1.28) si au hotarit ca in perioada imediat urmatoare ar trebui sa moara ( sa fie anihilati prin mijloace multiple )a treia parte din populatia actuala, altfel omenirea nu poate supravietui . As avea si o intrebare : crezi ca evenimentele care ar urma, daca istorisirea este adevarata, au legatura cu Apocalipsa 8 si 9 ?

  3. Cobolt

    Guvernul Finlandez a anuntat astazi ca se construieste un buncer sub capitala pentru folosinta militara. Acelasi santier era numit in ianuarie 2011 ca renovarea parlamentului si parlamentul s-a scuzat public in ziarul Metro Helsinki dupa ce au anuntat locuitorii din centru ca exploziile santierului subterran le face apartamentele sa tremure. Acest tunel duce de la parlamentul din helsinki pana la malul marii si continua sub apa.

    Iar… Cum vise parea vremea de sfantul Ilie? Cumva caii de foc pe cer? Semne?

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Vremea asta nu pare deloc naturală, ci mai degrabă provocată de om cu arma climaterică. Rezultatele se văd: seceta care afectează producţia de energie electrică şi agricultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge