Ce mai prezice Carmen Harra

By | 3 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Marea “prezicătoare” Carmen Harra, consiliera vedetelor de la Hollywood, a dat un interviu ziarului Ring, ocazie cu care a făcut mai multe predicţii, care mai de care mai “senzaţionale”.

Astfel, aflăm că nu vom scăpa de criză nici în următorii ani, anul 2012 va fi anul “cutremurului monetar”, iar sistemul bancar va fi înlocuit cu un nou sistem monetar. Va exista o monedă unică mondială, după colapsul monetar afectat de căderea telecomunicaţiilor prin sistemul de sateliţi. Toate datoriile vor fi şterse şi se va porni de la zero.

Referitor la România, prezicătoarea spune că în anul 2012 va fi un cutremur mai puternic decât cel din 1977, dar că pagubele şi numărul victimelor vor fi mult mai mici.

Magnitudinea marelui cutremur care urmează va fi mai mare decât a seismului din 1977, dar nu vor mai fi pagubele catastrofale de atunci. Dacă nu s-a întâmplat în toamna lui 2010, când România s-a aflat foarte aproape de acest eveniment, nu va avea loc în acest an. Cel mai probabil urmează în februarie, martie sau noiembrie 2012.

În ceea ce îl priveşte pe Traian Băsescu, acesta se va retrage din politică şi va pleca în străinătate.

Băsescu ştie să pice în picioare şi să tragă sforile pe la Casa Albă, dar nu aduce anul ce aduce secunda. Încă nu e cazul să anticipăm, pentru că nu se ştie dacă a scăpat. Nu ştim cât de fericiţi au fost americanii să-l vadă la Washington. Băsescu e depăşit de situaţie, semnul de întrebare a rămas tot acolo în privinţa lui. Se va retrage din politică şi se va stabili în străinătate. N-am nimic cu Băsescu, nu-l cunosc, nu ştiu dacă e bun sau rău. Şi el, şi Obama stau pe scaune care se clatină. Eu doar am viziunea mea despre cine vine după el.

Până acum predicţiile făcute de Carmen Harra nu prea s-au adeverit, dar cea care îl priveşte pe Băsescu aş vrea să se îndeplinească numai pe jumătate: să iasă din politică, dar să nu plece în străinătate. Să rămână aici şi să dea socoteală pentru răul pe care l-a făcut poporului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge