1000 de iPhone 4 gratis în memoria lui Steve Jobs

By | 9 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am mai scris despre escrocherii pe Facebook, în care unii îşi promovează site-rile şi afacerile păcălind fraierii că primesc gratuit un iPhone sau alt produs, dacă dau “like” sau distribuie un anumit link pe reţeaua de socializare. Dar chiar să profiţi de moartea lui Steve Jobs, pentru a te promova şi a câştiga popularitate mi se pare chiar lipsă de bun simţ!

A apărut recent un site care promite celor care vor da „like” sau vor distribui conţinutul  site-ului www.iphone-gratis.info, că vor primi un iPhone 4 gratuit, până la epuizarea celor 1000 de bucăţi oferite în memoria lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, decedat în urmă cu câteva zile. Pe pagina respectivă mai scrie că oferta expiră pe 10 octombrie şi este afişat şi numărul de telefoane care, chipurile, au mai rămas de distribuit.

Deşi pe site – ce-i drept cu litere mici – se poate citi următorul text, “Iphone-Gratis.info este un pamflet şi trebuie tratat ca atare, Apple nu are legatură cu site-ul. Ne pare rău pentru moartea celebrului Steve Jobs“, o grămadă de naivi au dat like şi au distribuit acest conţinut, sperând probabil să primescă apreciatul telefon.

Domeniul site-ului respectiv a fost înregistrat pe data de 15 mai 2011, de către un oarecare Bubu Cătălin (nu ştiu dacă ăsta e numele real) din Bucureşti. La o căutare cu unelte web pentru domenii se pot afişa mai multe date despre acesta, care includ domiciliul, un număr de telefon, o adresă de e-mail şi serverul de hosting al site-ului.

Din cercetările mele am aflat că individul a fost banat sau i s-au închis conturile pe mai multe reţele sociale sau forumuri, semn că se ocupă de mai mult timp cu astfel de lucruri dubioase.

Deci, nu luaţi în seamă astfel de oferte fanteziste, pentru că în mod sigur sunt şmecherii şi lucruri de prost gust.

10 păreri la “1000 de iPhone 4 gratis în memoria lui Steve Jobs

  1. Bubu

    Din cercetările mele am aflat că individul a fost banat sau i s-au închis conturile pe mai multe reţele sociale sau forumuri, semn că se ocupă de mai mult timp cu astfel de lucruri dubioase.

    Vezi ca nu ai cercetat bine.

  2. piticugras

    si cum putem castiga telefonul? trebuie sa ne inscriem undeva? e chiar iphone 4? a primit cineva pana acum? sa ne zica. nu vreau sa fiu pacalit de hotzi. e aiurea sa primesc iphone 3 care nici nu mai e modern.

  3. Bubu

    Am spus doar ca nu esti in tema. Arata-mi tu unde am fost banat pe site-uri sau pe retelele sociale.

    Nu eu ii fraieresc, ei se fraieresc singuri.Dupa cum ai citit si tu, am precizat pe site ca este un pamflet.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Nu băi, am greşit eu, eşti cel mai tare! Şi asta cu iPhone-urile şi MacBook-urile gratis e o chestie serioasă şi de bun simţ! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge