Mişcarea de protest de pe Wall Street se extinde şi la Londra

By | 10 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Protestatari inspiraţi de mişcarea „Occupy Wall Street” din Statele Unite, care devine tot mai amplă, intenţionează să înfiinţeze o tabără de corturi, în districtul financiar al Londrei weekend-ul următor.

O pagină de Facebook intitulată „Ocupaţi Bursa de Valori a Londrei” a adunat deja peste 3.000 de persoane, care au fost de acord să participe la evenimentul din 15 octombrie, în timp ce campania „Ocupaţi Londra” de pe Twitter are peste 1.000 de adepţi.

Grupul, aflat în spatele unui protest care a determinat închiderea Westminster Bridge astăzi, a postat pe site-ul de socializare că este „parte dintr-o mişcare populară la nivel mondial”.

Un mesaj intitulat „Ocupaţi Bursa de Valori a Londrei”, spunea: „Sute de oameni au participat la Adunarea Generală şi suntem tot mai puternici cu fiecare zi!”

occupy london facebook

 

Sursa: Daily Mail

2 păreri la “Mişcarea de protest de pe Wall Street se extinde şi la Londra

  1. scarba_016

    Ce-mi place mie enorm la filmele hollywoodiene! Desi temele difera, punctul comun la vreo 95% din filmele actiune-sf e urmatorul: armata americana, condusa de casa alba macelareste populatia infestata deliberat cu ceva. Deci cei care n-au vazut filmele astea vor muri „neavertizati”.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Filmele de la Hollywood sunt în general material de propagandă pentru Elitele Occidentale şi America. Chiar am de gând să scriu un articol despre asta si despre un eveniment petrecut recent în Pakistan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge