Şerban Huidu, pedepsit pentru că a luat în derâdere sărbătoarea Sfintei Paraschiva?

By | 19 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Au apărut pe Internet o serie de informaţii, atât în comentariile vizitatorilor cât şi în articole de presă conform cărora, gravul accident în care a fost implicat duminică realizatorul şi vedeta TV Şerban Huidu, ar fi fost o pedeapsă divină, pentru atitudinea sa batjocoritoare faţă de religie şi faţă de pelerinii veniţi la moaştele Sfintei Paraschiva.

Conform acestora în emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” de la Kiss FM, desfăşurată cu o zi înainte de accident, Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă ar fi făcut o serie de glume şi comentarii ironice la adresa mulţimii de credincioşi adunate la sărbătoarea Sfintei Paraschiva:

Am făcut poze pe Facebook cu Sfânta Paraschiva. Eu pupând moaştele, moaştele pupându-mă pe mine… Eu cu un grup de pelerini zâmbind, cu echipa de fotbal din Iaşi, am făcut mai multe…”, a glumit Găinuşă, jucând rolul unei bătrâne. „100% din femeile care au pupat moaştele Sfintei Paraschiva sunt fericite! Cele care nu au leşinat”, a comentat distrat şi Huidu.

Sursa: CanCan

Mulţi credincioşi consideră că această atitudine la adresa religiei ar fi determinat producerea tragicului eveniment, care s-ar putea solda cu închisoare pentru Huidu şi a dus la suspendarea emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”.

5 păreri la “Şerban Huidu, pedepsit pentru că a luat în derâdere sărbătoarea Sfintei Paraschiva?

  1. andy

    concluzia pe care o stim cu totii, multa lume proasta pe meleagurile astea.

  2. Mami

    Dar de unde stiti voi ca a facut el asa ceva? Si poate a fost o gluma nevinovata, poate chiar o respecta pe sfanta Paraschiva, nu cred ca de la asta i sa tras
    Mami´s last blog post ..Calculator sarcina

  3. Andra

    Eu nu vad afirmatia lui ca o trimitere la SF Paraschiva ci la babele necredincioase care merg acolo, la asta se refera parodia si nu la Sf Paraschiva….

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Nu este o trimitere directă la Sfânta Paraschiva, dar este o luare în derâdere a unei sărbători creştine. Şi cu lucrurile sfinte nu se glumeşte! 🙂

  5. oprea-vasile

    Toţi şoferi care în trafic sunt sub înfluenţa alcolului s-au a drogurilor, legea săi condamne cu foarte mulţi ani de închisoare şi executarea lor, şi nici o dată să nu mai poată avea dreptul de a obţine permis de conducere… Şi cei care se fac vinovaţi că din vina lor au provocat şi victime omeneşti,,,LEGEA –ar trebuii săi condamne la „Moarte ” s-au măcar cu închisoare pe viaţă şi averea vinovaţilor să treacă în patrimonul părţi vătămate Numai atunci vom fi în siguranţă noi pietonii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge