O ediţie specială „Cronica Cârcotaşilor” în această seară

By | 26 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Diseară, la Prima TV, va avea loc o ediţie specială a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”. De data aceasta nu vom mai vedea „cronicuţa” în formatul în care ne-am obişnuit de atâţia ani, ci ea se va difuza sub forma unei emisiuni dezbatere, de tip talk-show, la care vor fi invitate diverse persoane publice, pe lângă membrii echipei de realizatori.

Se va discuta retragerea lui Şerban Huidu din viaţa publică şi de pe micul ecran şi despre viitorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”.

În această seară, de la ora 20:30, Prima TV va difuza o ediţie specială a emisiunii “Cronica Carcotaşilor”, o ediţie în care se va discuta despre show şi viitorul acestuia.
Mihai Găinuşă va fi de această dată moderator şi va avea invitaţi în platou din toate domeniile, mai puţin cel politic. Printre cei prezenţi se numără Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei, Liana Stanciu şi Mihai Georgescu, Cristina Ţopescu, Grig Chiroiu, Călin Goia, doctorul Cristian Andrei, jurnalistul Petrişor Obae dar şi reprezentanţi ai presei scrise. Nu vor lipsi nici colegii Codruţ Kegheş, Octavian Păscuţ, Oana Ioniţă, Cristian Hrubaru, Bebeluşele Ioana şi Cristina, membri trupei Jukebox, câstigătoarele bursei Toni Tecuceanu, dar şi duhovnicul Cârcotaşilor, părintele Vasile.

Sursa: carcotasii.ro

Râd de mă prăpădesc când mă gândesc la cei de la “Serviciul Român de Comedie”, care şi-au mutat emisiunea miercuri, crezând că au scăpat de concurenţă. Vor lua o mare ţeapă în această seară! 😆

cronica carcotasilor special

Încă un amănunt picant pe care l-am aflat de la televizor, de la Realitatea TV este acela că, după ce a fost filmată emisiunea, studioul emisiunii a fost sfinţit de un preot. Probabil şi-au dat seama şi cârcotaşii că au cam intrat dracii în emisiunea lor, de la atâta purtat de corniţe şi de făcut mişto de biserică! 🙂

2 păreri la “O ediţie specială „Cronica Cârcotaşilor” în această seară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge