Radu Moraru vrea să vândă acţiuni la Naşul TV

By | 20 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

După ce a anunţat că a obţinut licenţa de emisie pentru Naşul TV, Radu Moraru, un promotor marcant al băsismului în România, îndeamnă cetăţenii să cumpere acţiuni la noul său post de televiziune care va începe să emită din ianuarie.

Citez de pe blogul lui Radu Moraru:

Vreţi să fiţi asociaţi cu Radu Moraru şi echipa “Naşul”? Radu Moraru va deţine atât controlul editorial, al noii televiziuni, cât şi controlul financiar! Fără moguli care să îşi bage nasul! Noi împreună vom fi “mogulii” pentru viitorul copiilor noştri! Acţionarii vor avea un cuvânt greu de spus prin reprezentanţii săi în Consiliul Editorial de la NAŞUL TV.

Oare despre care moguli vorbeşte Radu Moraru (termen pe care nici măcar Băsescu nu-l mai foloseşte), având în vedere că majoritatea televiziunilor sunt controlate de Traian Băsescu şi îi aduc acestuia zilnic osanale, lăudând atât acţiunile şi declaraţiile sale cât şi pe cele ale reprezentanţilor puterii?

De ce am mai avea nevoie de încă o televiziune care să propage acelaşi “adevăr” elaborat în stil orwellian în laboratoarele de la Cotroceni şi de pe Modrogan? Sau poate “Naşul” a fost decuplat cumva de la robinetul banilor portocalii şi a trecut în tabăra “independenţilor”?!

Tot de pe blogul “Naşului” mai aflăm că o acţiune va costa 100 de euro şi sunt aşteptaţi ca investitori atât persoane fizice cât şi companii mici şi mijlocii. Să vedem cine are curajul şi “înţelepciunea” să investească în aşa ceva! 😆

2 păreri la “Radu Moraru vrea să vândă acţiuni la Naşul TV

  1. luciana corjan

    a-s dori sa-mi comunicati, daca se mai pot cumpara ACTIUNi….doresc foarte mult sa cumpar citeva actiuni!
    mai ales ca am urmarit emisiunea domnului Moraru ” Nasul ” cu foarte mare interes, foarte mult timp, atit in Romania cind veneam in vacanta, precum si in Spania ( mare mi-a fost dezamagirea cind dinsul a plecat de la B1 si nu mai aveam posibilitate sa-i urmaresc emisiunea „NASUL”, dar cu atit mai mare mi-a fost surpriza si bucuria cind „NASUL” a reaparut) pentru ca am un respect deosebit pentru curajul de care da dovada, pentru inteligenta dinsului si pentru modul profesional pe care il exercita ca jurnalist – tot respectul meu domnului Moraru.

    P.S.
    astept raspunsul dumneavoastra in legatura cu posibilitatea cumpararilor de ” ACTIUNI ” va multumesc

  2. Dan Tănăsescu Post author

    @luciana corjan: Nu pot să vă dau eu răspunsul la întrebare pentru că nu am nicio legătură cu acest post TV. Dar puteţi să cereţi informaţii pe site-ul postului aici: http://www.nasul.tv/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge