440 Hz, frecvenţa care dezbină

By | 7 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Sunetul şi muzica sunt constituite din vibraţii, cu cât mai multe vibraţii pe secundă, cu atât mai mare e “înălţimea-ridicarea”. Unitatea de măsură pentru aceasta este hertz-ul, notat Hz.

432 Hz este “muzica” naturală în univers, spre deosebire de 440 Hz, care este opusul şi pe care îl găsim în muzica din zilele noastre, de exemplu, albume de muzică şi fişierele mp3.

Vibraţia, sunetele, sunt forma de organizare a Universului nostru. Ştiinta numită Cimatica, arata că, la trecerea sunetelor printr-un mediu (aer, lichide, pulbere solidă etc.) provoacă asupra acelui mediu efecte în structurarea acestuia.

Imaginati-vă că o persoană incredibil de puternică şi bogată, care în mod secret prosperă de pe urma conflictelor, războaielor, bolilor, află că anumite sunete (acele frecvenţe sonore care se divid la 2) creează opoziţia, discordia, conflictul, în timp ce sunetele ale căror vibraţii se divid la 3, (care semnifică echilibru, reconciliere, poliţete, armonie…) produc simetrie, armonie vizuală, structuri plăcute ochiului.

Acum imaginaţi-vă că acea persoană poate să impună tonul standard al tuturor instrumentelor muzicale din lumea Vestică! Imaginaţi-vă că astfel el va structura întreaga creaţie muzicală bazată pe game care induc stări de dezacord, conflict! Pare de domeniul fantastic numai că… în septembrie 1939 a ieşit la suprafaţă că exact asta a făcut Rockefeller, (Illuminati) când, mânat de interese financiare, a dictat ca vibraţia standard pentru sunetul La (A) de deasupra lui Do (C) mijlociu, să fie “fix ” 440Hz!

Această vibraţie nefirească, desprinsă de tonurile şi sunetele sacre, a dus la stare de război în subconştientul omului european! Diapazonul de acordare a instrumentelor muzicale, a fost fixat să vibreze la 440Hz — vibraţie pară! — şi în consecinţă toate celelalte note au fost afectate similar! În ciuda aparenţei de “muzică dulce”, o orchestră simfonică poate deveni când toate instrumentele sunt acordate în baza “La “- 440Hz , o armă de control mental/emoţional în masă, indiferent de piesa muzicală pe care o cântă! Aceste vibraţii influenţează gândurile spre dizarmonie şi conflict.

În ultimă instanţă, este controlat creierul, care conduce la starea de război! Într-o lucrare intitulată “Musical Cult Control ” , Dr. Leonard Horowitz spune că asemenea frecvenţe muzicale, pot conduce masele la agresiune, violenţă, mişcări sociale şi în plan fizic la… boală!

Culmea e că în acelaşi timp, agenţii acestei conspiraţii recomandă “terapii” bazate pe chimicale, tranchilizanţi şi alte medicamente, pentru afecţiuni pe care tot ei le-au provocat! Vibraţiile au impact asupra noastră prin mediul cel mai raspândit de propagare: apa. Suntem 70% apă, iar vibraţiile se transmit celulelor din corp, care la rândul lor comunică între ele starea de sănătate sau boală a organismului. Lumina şi sunetul, stau la baza comunicării intercelulare.

Astfel s-a procedat începând cu 1910, când fundaţia Rockeffeler, a făcut o donaţie către American Federation of Musicians, pentru a adopta standardizarea sunetului la 440Hz, fiind apoi adoptată şi generalizată în toată cultura vest europeană!

Dr. Leonard Horowitz concluzionează: “Muzica afectează bioenergetic chimia corpului, metabolismul, psihicul, starea de imunitate,. Astfel corpul e indus să vibreze către o stare de conflict şi dizarmonie, în loc de armonie şi iubire.”

Sursa: Piatza.net

O părere la “440 Hz, frecvenţa care dezbină

  1. Pingback: Controlul maselor de oameni, frecvența 440 Hz | Vocea Clujului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge