„Unica” te învaţă să fii curvă

By | 3 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Din când în când mai citesc articole din revistele aşa-numite pentru femei, tineri, mondene sau glossy. Nu că aş cumpăra eu astfel de reviste, dar mai dau peste site-urile lor de pe Internet.

Unele dintre acestea chiar mă îngrozesc, văzând gradul de depravare morală şi libertinajul care este promovat prin ele, mai ales în rândul generaţiilor tinere şi foarte tinere. Am găsit articole de genul, „ce să faci cu sperma după sexul oral”, „cum să faci sex anal fără dureri” şi multe alte astfel de subiecte demne de filme şi reviste porno.

Un articol din revista pentru femei „Unica”, prezintă însă astfel de lucruri, nu doar ca pe o sugestie, ci chiar ca pe nişte lucruri obligatorii pentru tinerele fete, dacă vor să-şi dezvolte personalitatea şi sexualitatea. În el sunt prezentate 10 aventuri erotice pe care fiecare femeie ar trebui să le trăiască măcar o dată în viaţă.

Citez din articol:

Viaţa e prea scurtă pentru a fi cuminţi! Între 18 şi 28 de ani, trăim cea mai importantă fază de autocunoaştere, în care ne dezvoltăm personalitatea şi sexualitatea.

Anumite tipuri de aventuri reprezintă mai mult decât simple distracţii; ele pot fi adevărate lecţii de viaţă pentru noi. Unele ne oferă sentimentul de libertate, altele curaj, iar altele amuzament şi amintiri plăcute. Până la urmă, „la sfârşitul vieţii regretăm doar ce nu am apucat să facem“, susţine redactorul Anne West.

Am citit doar trei dintre cele zece puncte, pentru că următoarele urmează să apară în revista „Joy” din luna noiembrie. Acestea erau, în ordine: o partidă scurtă cu un necunoscut , menaje-a-trois (M/F/F sau M/M/F) şi sex cu o femeie. Cu alte cuvinte, dacă nu te-ai comportat măcar o dată în viaţă precum curva cartierului, sau stricata clasei, se cheamă că ai trăit degeaba şi eşti o ţărancă proastă şi neemancipată, care „nu-şi cunoaşte sexualitatea”. Nu am înţeles însă de ce trebuie să faci „sex cu o femeie”, dacă nu ai astfel de înclinaţii, nici atracţie pentru relaţii homosexuale.

Nici nu vreau să mă gândesc ce grozăvii cuprinde restul articolului, care va apărea în curând şi care este adresat unei categorii sociale vulnerabile şi în formare, aşa cum sunt tinerele fete cu vârste între 18 şi 28 de ani.

55 păreri la “„Unica” te învaţă să fii curvă

  1. Porumbelul Basist

    Doar adevarul doare, stiu… mai ai si complexe de inferioritate adolescentine. Cata nesiguranta, mon cher! Gay pasiv si obedient ce esti!

  2. doru stoian

    Bah porumbelule,

    Bah ! Tu ori esti tabula rasa, ori ai fost baligar de penitenciar capitalist si/sau comunist ….. deci oricum totalitarist ?

    Acum imi dau seama ca esti din ambele, jumi-juma !

  3. doru stoian

    Porumbelule,

    Oh, vai, ce superior te crezi-dai …. activule !

  4. doru stoian

    Porumbelule,

    Tu crezi ca vizitatorii si/sau comentatorii n-ar avea ochi sa vada ca:

    1) doar ma latri aiurea;
    2) pentru ca nu ai curajul – dentitia – sa ma si musti ?

  5. doru stoian

    Porumbelule basist,

    Nu stiu cata vreme voi mai scrie pe acest blog, dar un lucru il stiu cu certitudine, si anume:

    ca tie n-o sa-ti mai raspund-replic la provocari.

    Pentru ca esti plictisitor, banal, pur si simplu, atat pentru mine, cat si pentru eventualii cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge