UE vrea legalizarea sinuciderilor asistate până în 2015

By | 4 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Deşi Europa este în prezent subpopulată, cu o populaţie îmbătrânită şi în continuă scădere, “creierele luminate” de la Bruxelles consideră că suntem prea mulţi europeni şi planeta nu ne mai poate suporta. Ca atare trebuie luate măsuri urgente de decimare a populaţiei, una din metode fiind, pe lângă controlul naşterilor, legalizarea sinuciderilor asistate în toate ţările membre, până în 2015.

Ameninţarea suprapopulării suscită de multă vreme, în rândurile liderilor şi organizaţiilor planetare care deţin puterea de decizie, dorinţa de a limita ritmurile demografice. Dacă până acum cei care ne vor mai puţini făceau strategii destinate să stopeze creşterea demografică în mod special în ţări din „Lumea a Treia”, există semnale că acest lucru se urmăreşte şi în Europa. Un studiu realizat în 2011 de Comisia Europeană şi WWF (World Widelife Fund) prezintă măsuri draconice privind controlul populaţiei în Europa pentru următorii 40 de ani.

Printre „măsurile” incluse în documentul intitulat „Scenarii spre o Economie Planetară în Europa” apar controlul strict al naşterilor, legalizarea sinuciderilor asistate şi voluntare şi aplicarea unor taxe individuale asupra emisiilor de carbon, în statele europene. Autorii studiului vorbesc şi despre importanţa „controlului guvernelor asupra mijloacelor de informare” şi a sistării ajutoarelor pentru familiile numeroase.

Sursa: Ziua News

În România va fi chiar mai simplu. Dacă Traian Băsescu va mai rămâne preşedinte încă 2 ani, vor fi mulţi români care se vor înscrie cu mare bucurie pe listele de sinucideri asistate. Deja există cetăţeni care i-au cerut în mod public fostului preşedinte Băsescu, să fie eutanasiaţi, deoarece nu mai au din ce trăi. 😆

8 păreri la “UE vrea legalizarea sinuciderilor asistate până în 2015

  1. Sorin

    Da, era o lege buna, daca am fi trait dupa „Codu Bushido”, dar atunci toti liderii ar fi trebuit sa-si faca „seppuku” pentru ca ne-au dezonorat, ne-au minitit si vandut.

  2. laur

    Mie asta nu mi se pare gresit, cu conditia sa fie facute ‘verificari’ temeinice inainte, sa nu poata orice prost lasat de nevasta sa se omoare.

    Pentru aia paralizati la pat, legume, care au bolii degenerative grave, boli incurabile in stadii avansate si viata inseamna doar durere e bine.

    Fiecare e responsabil pentru viata sa si trebuia sa aiba dreptul la o moarte demna, biserica si rudele n-ar trebui sa aiba un cuvant aici.

    In schimb motivul pentru care UE vrea sa faca asta, e scandalos!
    Trebuie sa primeze calitatea vietii cetateniilor/sanatoatea lor intodeauna nu statistiicile morbide!

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Au fost cazuri în care persoane aflate în comă s-au trezit cu puţin înainte să fie deconectate de la aparate la cererea rudelor. Dacă nu s-ar fi trezit, am fi avut de-a face cu o crimă. Mie asta nu mi se pare în regulă.

  4. laur

    In cazul cu pacinetii din coma e mai complicat, ei oricum nu pot sa-si dea acordul, altii trebuiesc sa decida pentru ei (asta daca nu au facut acte dinainte cum ca doresc ca dupa n zile de coma sa fie deconectati – spre exemplu). Oricum ei nu sufera, nu simt durerea, fie ea fizica sau psihica.

    Dar celor care sunt paralizati, sunt sanatosi mental si vor sa treiasca normal sa nu nu traiasca deloc (si eu simt la fel, si multi cu care am vorbit) ce faci?

    Crima e si sa folosesti prezervativul daca extinzi ideea. De avort nu mai zic.

    Eutanasia se practica si acum, doctorii la insistenetele bolnavilor sau rudelor care s-au saturat sa-l vada cum se chinuie, ii lasa sa moara, doar ca se pastreaza discretia.

  5. Pingback: Avorturile din România în creștere,Interzis celor sensibili- ATENTIE IMAGINI SOCANTE !! | NewsInfo1000

  6. Pingback: UE vrea legalizarea sinuciderilor asistate până în 2015 | .::: CALIN ADRIAN :::.

  7. Pingback: UE vrea legalizarea sinuciderilor asistate |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge