Planeta e suprapopulată cu tâmpiţi

By | 12 ianuarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Am scris de multe ori despre faptul că teoria conform căreia planeta ar fi suprapopulată este doar o propagandă a Elitelor Oculte, pentru a justifica planurile de reducere a populaţiei la nivel mondial în scopul dominaţiei globale mai eficiente. Nu mai reiau argumentele şi explicaţiile, pentru că nu acesta este scopul de faţă.

Iată însă că a apărut un articol, care spune că, dimpotrivă, populaţia globului este în scădere, iar acest lucru se ve accentua în următoarele decenii.

Acest lucru nu constiuie o surpriză pentru mine, deoarece propaganda şi măsurile de reducere a populaţiei aplicate în întreaga lume îşi fac efectul din plin. Ceea ce mă intrigă sunt comentariile imbecile făcute de unii cetăţeni, muritori de foame, care sunt foarte preocupaţi de planetă şi vor să o salveze. Mai precis, aceştia se bucurau de faptul că populaţia mondială scade, pentru că astfel planeta mai poate să respire uşurată şi şansele ca ea să fie salvată cresc.

Haideţi să vă spun eu ceva şi mai interesant! Ştiaţi că greutatea totală a furnicilor, incluzând aici toate cele 14.000 de specii, este egală sau chiar o depăşeşte pe cea a tuturor oamenilor de pe Pământ?! Şi că fiecărui om de planetă îi corespund un număr de aproximativ 1,5 milioane de furnici?!

Şi cu toate astea, furnicile nu îşi pun deloc problema dacă planeta e suprapopulată cu ele şi nu mai poate să le hrănească şi să le suporte pe toate!

Aşa că, dragi tâmpiţi, nu mai muriţi atâta de grija planetei, deoarece planeta se descurcă şi singură şi nu are nevoie de ajutorul cuiva, ca să existe! Singurii care avem nevoie de ajutor suntem noi oamenii. Avem nevoie de cineva care să ne vindece de prostie! 😆

4 păreri la “Planeta e suprapopulată cu tâmpiţi

  1. Sorin

    Si planeta, o sa mai existe mult timp si dupa ce rasa umana va disparea!

  2. Pingback: Planeta e suprapopulată cu tâmpiți | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge