Bill Gates deţine acţiuni la Monsanto

By | 24 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Puseurile filantropice ale magnatului american Bill Gates nu se limitează la controversatele campanii de vaccinare întreprinse în ţări africane şi asiatice, menite, pe hârtie, să eradicheze maladii ale lumii a treia. Aceeaşi fundaţie a patronului Microsoft şi a soţiei sale îşi continuă opera de binefacere, sponsorizând răspândirea seminţelor modificate genetic în ţări din lumea a treia. Informaţia a trecut neobservată, aşa cum s-a întâmplat şi în 2010, când familia Gates a investit 23 de milioane de dolari pentru a achiziţiona 500.000 de acţiuni la compania agricolă americană Monsanto, cel mai mare producător de organisme modificate genetic din lume. Devine clar însă că interesul pentru acţiuni „umanitare” de acest gen se moşteneşte în familia Bill Gates. Tatăl fondatorului Microsoft, William H. Gates Sr., a fost bine conectat la gruparea „Planned Parenthood” (Planificare familială). Organizaţia promova ideea că rasa umană trebuie purificată prin eugenie, adică prin măsuri genetice de genul sterilizării sau al selecţiei părinţilor.

Sursa: Ziua News

Am postat acest fragment de articol, pentru că mai demult cineva pe Facebook distribuise un mesaj de propagandă ateistă, în care spunea că Bill Gates „poate fi bun şi fără Dumnezeu”, referindu-se la acţiunile sale “caritabile”.

Trebuie să înţelegeţi că Bill Gates nu este un om bun, care îşi foloseşte averea în scopuri caritabile. El este un satanist nemilos, care practică eugenia şi genocidul prin metode ştiinţifice la scară globală.

3 păreri la “Bill Gates deţine acţiuni la Monsanto

  1. cartonic

    Nu merg prea departe sa fiu un troll pro/anti religios dar Bill Gates nu mi-a inspirat decat un om cu foarte multi bani si niste influenta proportional cu banii pe care-i avea. Pana acum cateva luni cand am auzit o chestie legata de domnul asta, ca ar sustine o initiativa pentru castrarea chimica(sau un tratament, ceva de genu’) pentru populatia africana, sa nu mai faca atatia copii.
    cartonic´s last blog post ..Ce Euroviziunea mea?

  2. ilya

    Montesanto a nenorocit agricultura Indiei rezultand 200.000 sinucideri. Le-au vandut seminte sterile pe urma au facut misto de fermieri prin articole ca au murit din cauza schimbatilor climatice. Am vazut un reportaj in care Montesanto spune ca n-au crescut semintele pentru ca in India nu prea ploua, India care batea recordul pe mapamond la bumbac si importau toate statele.

  3. Pingback: Degeaba a luptat până la sânge, pentru biruirea fiecărui păcat, când ne-a purtat dimpreună cu orice fărădelege în Trupul lui pe culmile suferinţei! Degeaba a fost răstignit şi îngropat împreună cu noi, TOŢI şi cu toate nelegiuirile, fiin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge