ONU vrea sa înveţe copiii de 5 ani despre masturbare

By | 8 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

Naţiunile Unite recomandă copiilor cu vârste începând de la 5 ani să primească o educaţie sexuală obligatorie care să îi înveţe chiar şi pe cei care nu sunt la grădiniţă despre masturbare şi subiecte cum ar fi violenţa între sexe.

Organizaţia economică, socială şi culturală a ONU (UNESCO) a publicat un raport de 98 de pagini, în luna iunie, oferind o programă universală pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 – 18 ani, o „abordare în cunoştinţă de cauză a sexului eficient, relaţiilor” şi educaţiei HIV, despre care ei spun că este esenţială pentru „toţi tinerii”.

ONU insistă că programul este „adecvat vârstei”, dar criticii spun că expune copiii la sex mult prea devreme, şi oferă idei abstracte – cum ar fi „transfobia” – pe care aceştia s-ar putea chiar să nu le înţeleagă.

„La această vârstă ei ar trebui să înveţe despre… numele corespunzător anumitor părţi ale corpului lor”, a declarat Michelle Turner, preşedinte al Cetăţenilor pentru un Curriculum Responsabil, „cu siguranţă nu despre masturbare.”

Turner a fost deranjată de planurile UNESCO de a explica copiilor de minim 9 ani despre siguranţa avorturilor legale, precum şi de susţinerea şi „promovarea dreptului şi accesului la avort în condiţii de siguranţă” pentru toţi cei care au împlinit vârsta de 15 ani.

„Acest lucru este absurd”, a declarat ea pentru FoxNews.com.

Raportul UNESCO, intitulat „Liniile directoare internaţionale pentru educaţie sexuală”, separă copiii în patru grupe de vârstă: 5 – 8 ani, 9 – 12 ani, 12 – 15 ani şi 15 – 18 ani.

În cadrul programului voluntar sexualizant al ONU copiilor de doar 5 – 8 ani li se va spune că „atingerea şi frecarea organelor genitale ale cuiva se numeşte masturbare” şi că părţile private „te pot face să simţi plăcere atunci când le atingi de unul singur.”

Sursa

Despre ONU se spune că a fost creată cu scopul de a constitui embrionul unui viitor Guvern Mondial, iar alţii susţin chiar că este cea mai mare lojă masonică din lume.

7 păreri la “ONU vrea sa înveţe copiii de 5 ani despre masturbare

  1. ChavaLito^

    binenteles ca ONU la fel ca NATO UE FMI BM incearca sa creeze o noua ordine mondiala,si inca pretind ca mentin „pacea” in lume in timp ce SUA duce razboaie peste tot pe unde apuca si tentative de asasinari prin CIA FBI pentagon si alte mizerii

  2. Ion

    Nu incearcă nimeni să creeze o ordine mondială,deja trăim in ea.Dar ce minţi bolnave pot avea unii de născocesc asemenea idei.Până la legalizat pedofilia mai e doar un pas.

  3. Bogdan

    Corect domnul Dan,inca nu am vazut nimic. Cum este o vorba,greul de abia acum incepe,asadar viitorul ne va arata cum stau lucrurile. Se stie ca ONU ca si NATO sunt instrumente de cucerire al SUA in lume si indobitocirea populatiei planetare. Daca ii spui unui tanar despre masonerie ori de falsa democratie din UE si SUA te ia drept nebun,dar vor vedea ei ce surprize frumoase vor avea in viata de la elitele globaliste.

  4. Pingback: UNICEF: Începând de la 10 ani, copiii au dreptul la servicii sexuale confidențiale | NewsInfo1000

  5. doru stoian

    Unii pretind, ca la 5 ani ar fi absolvit prima facultate ……… si ca la 10 ani si-ar fi scris singuri teza de doctorat !

    Altii pretind, ca pana la 20 de ani ar fi devenit vorbitori fluenti a 20 de limbi straine !

    Asa ca ce va tot vexati atata, ca copiii vostri ar putea afla – „pre_matur” – despre placerile sexuale ?

    Parca va doreati ca copilul vostru sa aibe un IQ cat mai mare la o varsta cat mai mica, nu ?

    Pai nu v-ar crapa obrazul de rusine ca copilu` vostru`:

    1) sa rezolve integrale duble, triple ?

    2) dar sa nu aibe habar ce-i aia masturbare ?

  6. doru stoian

    Ioane,

    Pedofilia e inca „parfum” = „boierie”, Incestu` e treaba dreaq` !

    La inceput, si eu m-am ingrozit si am plans cand am vazut ceea ce se intampla in lume.

    Insa acum ma stric de ras cand vad ca masoneria dreaq`

    – de_cazuta in pana de inspiratie-imaginatie –

    se apuca sa faca ce-a facut si Isus Cristos, si anume:

    sa le puna oamenilor („virtuosilor”) o oglinda`n fata !

    „The Imaginarium of Doctor Parnassus” – Official Trailer [HD HQ]
    http://www.youtube.com/watch?v=eOL-wZSCn_g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge