Un italian şi soţia sa s-au sinucis din cauza datoriilor prea mari

By | 9 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

Romeo Dionis, de 62 de ani, un constructor şomer, şi soţia lui Annamaria Sopranzi, 68 de ani, pensionară, s-au spânzurat joi, în Civitanova Marche, regiunea Marche din Italia, după acumularea de datorii estimate la 30.000 de euro.

Soprazani fratele lui Giuseppe, care a locuit împreună cu cei doi, s-a înecat în mare, atunci când a aflat că aceştia s-au sinucis.

Dionis şi-a pierdut slujba în urmă cu patru ani, s-a chinuit cu tot felul de locuri de muncă ciudate, rămânând cinci luni în urmă cu chiria şi incapabil să ţină pasul cu plăţile care i-ar fi permis asigurarea unei pensii.

Sinuciderile vin în condiţiile în care Italia se luptă cu cea mai lungă recesiune de după război, împingând 79.000 italieni să emigreze anul trecut, o creştere de 30 la sută de la an la an.

Laura Boldrini, purtătorul de cuvânt al camerei inferioare a Parlamentului italian, a fost întâmpinată cu strigăte de genul „Asasinii” şi „Ei au fost ucişi de către stat” atunci când a ajuns la tripla înmormântare de sâmbătă.

Sursa: The Telegraph

De ce întâmplă asta în toată Europa? Pentru că guvernele corupte şi ticăloase colaborează la greu cu mafia bancaro-corporatistă pentru jefuirea şi sărăcirea cetăţenilor cinstiţi!

5 păreri la “Un italian şi soţia sa s-au sinucis din cauza datoriilor prea mari

  1. Ion

    In asta constă crizele economice,transferul de bani de la săraci la bogaţi. Anul 2012, unul de criza, a fost cel in care au existat cei mai multi miliardari: 1226.Noroc(ce ironic)de bătrânii noştri că au trecut prin atâtea o viaţă intreagă încât criza actuală nu îi mai sperie prea mult.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Şi pe mine mă enervează mizeria aia de adf.ly, dar mai ies ceva bănuţi ca să plătesc hostingul şi toate cele, că la donaţii văd că nu se înghesuie nimeni! 😀

  3. cartonic

    A, macar asa. Oricum mie nu-mi place, poate sunt si egoist, sau doar nervos cand imi apare ca nu dau niciodata click pe chestiile alea de acolo… Pe adsenseuri de exemplu clickai si nu ca i-as face un foarte mare bine respectivului dar, nu-mi stau in cale si de cele mai multe ori gasesc chestii relevante(bine, mai putin alea gen slabeste cu pilule din extract de varza sau scapa in 10 zile, miraculos, de parul din fund …etc)
    cartonic´s last blog post ..Shoc, iata legatura dintre Victor Ponta si vedeta din showbiz Rocsana Marcu

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Păi la adf.ly nu trebuie să dai click pe reclamă, decât pe butonul ăla portocaliu cu „Skip add” sau „sări peste” dacă vrei să te întorci la articol. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge