Sfârşitul lunii aprilie este perioada jertfelor rituale ale sataniştilor

By | 20 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

După atentatul cu bombe din 15 aprilie de la maratonul din Boston a apărut din nou pe site-urile de conspiraţii întrebarea, de ce se produc atât de multe atentate teroriste şi catastrofe în luna aprilie, în special în a doua jumătate a lunii.

O explicaţie ar fi, în afară de cea astrologică şi numerologică, aceea că această perioadă este una în care încă din antichitate se făceau numeroase ritualuri închinate zeului babilonian Baal, în care se realizau sacrificii umane şi animale constând în vărsare de sânge urmate de arderea de tot a jerftei.

Elita Ocultă care conduce omenirea din umbră, constituită din bancherii Illuminati, familiile regale şi cele nobiliare – deşi civilizaţia occidentală este preponderent creştină –  aparţine încă acestei religii antice care presupune închinarea la un zeu satanic, lacom de sânge şi jerfte umane.

Prin urmare atentatele teroriste, războaiele şi orice incident care are ca rezultat uciderea unor oameni nevinovaţi, ar fi de fapt ritualuri efectuate de Elite pentru a aduce jertfe lui Satan şi astfel a-şi consolida poziţia şi puterea asupra acestei lumi.

19 aprilie este prima zi a unui ritual satanic de 13 zile cu privire la foc – zeul focului, Baal sau Moloh/Nimrod (Zeul Soare), de asemenea, cunoscut ca zeul roman, Saturn (Satan/Diavolul). Această zi este o zi importantă pentru sacrificii umane, cerând sacrificiu prin foc, în special din rândul copiilor. Această zi este una dintre cele mai importante pentru sacrificii umane şi ca atare, unele evenimente istorice foarte importante apar în această zi.

Amintiţi-vă, Illuminati consideră războiul ca fiind cea mai propice modalitate de a face sacrificii, pentru aceasta ucigând atât copii cât şi adulţi.

Sursa

Din punct de vedere numerologic cifra 13 corespunzătoare acestui ciclu satanic, are o semnificaţie foarte mare pentru masoni şi Illuminati fiind prezentă în multe din simbolurile lor, inclusiv pe bancnota de un dolar, de asemeni şi ultima zi, 1 mai este de mare însemnătate, fiind ziua în care secta Illuminati a luat fiinţă în 1776 şi coincide cu data la care a fost capturat şi asasinat Osama Bin Laden.

Unele dintre cele mai importante evenimente istorice care au fost puse în scenă în conformitate cu această zi de sacrificiu de sânge sunt:

  • 19 aprilie 1775, Bătălia de la Lexington şi Concord, care a făcut Războiul de Independenţă condus de masoni inevitabil.

  • 19 aprilie 1904, marele incendiu din Toronto.

  • 18 aprilie 1906, incendiul care a urmat cutremurului din San Francisco.

  • 19 aprilie 1936, în cel mai mare spectacol al puterii militare de după Primul Război Mondial, în Germania îi este adus un omagiu lui Hitler, cu o paradă de 300 de tancuri.

  • 19 aprilie 1943, după capturarea ultimilor evrei luptători din rezistenţă într-un canal de scurgere în Varşovia, şi ţinerea lor captivi pentru mai multe zile, naziştii Storm Troopers au început să introducă foc în fiecare capăt al scurgerii, folosind aruncătoare de flăcări. Ei au continuat aruncarea flăcărilor în scurgere până când toţi luptătorii au murit. Sacrificiu de sânge cauzat de un incendiu.

  • 20 aprilie 1983 – 2 maşini pline cu explozibil au explodat în Bagdad provocând uciderea şi rănirea unui număr mare de persoane.

  • 20 aprilie 1984, Masacrul din Vinerea Mare (The Good Friday Massacre), un meci de hochei pe gheaţă în playoff, extrem de violent, jucat în Montreal, Canada.

  • 20 aprilie 1985 – raidul ATF asupra complexului „Legământul” (The Covenant), „Sabia” (The Sword), şi „Braţul Domnului” (Arm of the Lord) din nordul Arkansasului.

  • 19 aprilie 1993 – 50 de ani mai târziu, după incidentul din 1943 de la Varşovia, pentru a doua oară, trupe guvernamentale, tancuri, şi alte echipamente militare au luat cu asalt campusul fortificat al lui David Koresh şi al adepţilor săi de la Waco, Texas. Desigur, această operaţiune îndeplineşte cerinţele de bază pentru un sacrificiu uman: traumă, foc, şi victime tinere sacrificate.

  • 19 aprilie 1995, explozia de la Oklahoma City, din nou foc şi moarte în această zi.

  • 20 aprilie 1998 – grupul terorist german Facţiunea Armata Roşie anunţă dizolvarea lor, după 28 de ani.

  • 20 aprilie 1999 – Masacrul de la Liceul Columbine.

  • 19 aprilie 2005, Joseph Alois Ratzinger este ales ca Papa Benedict al XVI-lea.

  • 20 aprilie 2007, Atacul armat de la Johnson Space Center un incident cu ostatici în Building 44.

  • 20 aprilie 2008, Papa Benedict al XVI-lea a vizitat Ground Zero din New York, scena atacurilor asupra Turnurilor Gemene de la 11 septembrie 2001.

  • 19 Aprilie 2010, În Canada peste 400 de sute de baloturi de paie au luat foc şi incendiul a scăpat de sub control.

  • 19 aprilie 2010 – Cenuşa vulcanică din Islanda blochează la sol toate companiile aeriene din Europa de Nord, în timp ce NATO desfăşoară cel mai mare exerciţiu militar al anului.

  • 20 aprilie 2010- Incendiul petrolier din Golful Mexic.

  • 20 aprilie, ziua de naştere a lui Adolf Hitler.

Sursa

La toate acestea aş mai adăuga şi accidentul aviatic de la Smolensk din 10 aprilie 2010, în care toată elita poloneză în frunte cu preşedintele Lech Kaczynski şi-a pierdut viaţa, explozia de la o fabrică de îngrăşăminte din Texas din 18 aprilie, în urma căreia au murit 15 persoane au murit şi alte 160 au fost rănite şi cutremurele puternice produse tot în aceste zile în Iran şi China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge