Federal Reserve refuză să se supună unui audit pentru aurul pe care Germania îl păstrează în trezoreria SUA

By | 29 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

de Dr. Long Xinming

Guvernul german îşi stocase aproximativ jumătate din rezerva sa de aur la FED SUA, aparent în seifurile FED din New York.

Germania a decis să aducă acasă tot aurul ei, dar FED a spus că nu este posibilă realizarea acestui lucru, şi că va avea nevoie de timp până în 2020, pentru a putea realiza transferul.

Atunci guvernul german a cerut să viziteze seifurile FED pentru a inventaria aurul şi a determina existenţa sa reală, dar FED a refuzat să permită Germaniei să-şi examineze propriul aur.

Motivele invocate au fost „securitatea” şi că „nu e loc pentru vizitatori”. Şi nimic altceva.

Germania a trimis în cele din urmă nişte oficiali la FED şi li s-a permis accesul doar în anticamera seifului, unde au fost expuse 5 sau 6 lingouri de aur în calitate de mostre ale rezervei lor, nimic altceva nemaifiindu-le permis.

Se pare că ei au venit şi a doua oară, şi FED a deschis doar una din cele 9 camere şi germanii s-au uitat la stiva de aur, dar nu li s-a permis să intre, sau să atingă. Apoi s-au întors acasă.

Fuseseră speculaţii o lungă perioadă de timp, că FED nu are de fapt prea mult aur, pentru că, fie l-a vândut, fie l-a împrumutat, sau l-a folosit ca garanţii pentru împrumuturi. În orice caz, există multe afirmaţii cum că aurul care este stocat în numele multor naţiuni, nu există de fapt.

Şi nimănui altcuiva, decât personalului FED, nu i-a fost de fapt permis accesul în interiorul seifurilor pentru a vedea sau inventaria vreo cantitate de aur. Nu există nici o dovadă că există, de fapt, acest aur, alta decât cuvântul celor de la FED.

Chiar mai mult, situaţia este aceeaşi şi în cazul presupusului aur depozitat la Fort Knox. Nimeni nu a văzut aurul păstrat acolo de foarte mult timp.

Sursa

Deci, unde a dispărut aurul??? Dacă vă mai aduceţi aminte, atunci când Mugur Isărescu a fost acuzat că a scos rezerva de aur a BNR din ţară, acesta a invitat câţiva jurnalişti şi exact la fel, le-a arătat o vitrină în care erau expuse câteva lingouri de aur, după care i-a asigurat că întreaga rezervă a României este intactă.

Se presupune că aurul românesc ar fi depozitat undeva în Germania… Deci aurul nostru e la nemţi, aurul nemţilor e la americani, dar de fapt nu se ştie unde a dispărut tot aurul!

4 păreri la “Federal Reserve refuză să se supună unui audit pentru aurul pe care Germania îl păstrează în trezoreria SUA

  1. Pingback: Federal Reserve refuză să se supună unui audit pentru aurul pe care Germania îl păstrează în trezoreria SUA | Oastea Anti-Sistem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge