De ce îi tremură mâna lui Băsescu?

By | 13 mai, 2013
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu s-a aflat week-endul trecut într-un fel de campanie de reîmprospătare a imaginii publice, probabil cu scopul creşterii popularităţii şi urcării sale în sondaje. Aşa că, sâmbătă, a fost la o petrecere populară prilejuită de ziua comunei Peştera din judeţul Constanţa.

Am găsit o înregistrare video pe Youtube, de la eveniment, în care Traian Băsescu se cinstea la o masă cu câţiva localnici şi am constatat că îi tremura mâna rău de tot atunci când a ridicat paharul cu bere ca să ciocnească cu comesenii.

Nu este prima oară când observ că lui Băsescu îi tremură mâna incontrolabil atunci când trebuie să ţină în mână un obiect. În mai multe rânduri l-am văzut la televizor, în timp ce participa la diverse emisiuni, că atunci când ţine în mână o foaie de hârtie sau un alt obiect, mâinile îi tremură vizibil.

M-am documentat puţin să văd ce afecţiuni au ca simptom tremurul necontrolat al mâinilor şi am aflat că acesta apare în cazul sevrajului cauzat de abstinenţa de la consumul de alcool sau droguri şi în cazul unor boli cauzate de leziuni sau afectări ale ţesutului cerebral, cum este cazul maladiei Parkinson.

Deci care să fie cauza tremuratului mâinilor lui Băsescu? Nu cred că vom afla exact, decât dacă guvernatorul se hotărăşte să îşi facă public buletinul medical, aşa cum se obişnuieşte în cazul şefilor de stat.

O părere la “De ce îi tremură mâna lui Băsescu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge