Protestatarii au blocat intrarea Băncii Centrale Europene din Frankfurt

By | 31 mai, 2013
Distribuie prietenilor!

Intrarea BCE este blocată de peste 3.000 de protestatari „Blockupy” aflaţi într-un marş împotriva austerităţii. „Blockupy” a anunţat că coaliţia şi-a „atins primul obiectiv” al zilei.

Protestatarii anti-capitalişti au ieşit în stradă în centrul financiar din Frankfurt cu o zi înainte de întâlnirile la nivel european planificate pentru 1 iunie, pentru a protesta faţă de liderii care gestionează de trei ani criza datoriilor euro.

„Facem apel la toată lumea să se alăture protestelor noastre.”

Purtătorul de cuvânt al BCE a declarat pentru The Guardian că protestele Blockupy nu au deranjat activitatea bancară zilnică, dar nu ar putea preciza cât de mulţi bancheri au reuşit să vină la muncă.

Pe urmă manifestanţii au de gând să asedieze Deutsche Bank şi apoi vor trece la Aeroportul Naţional din Frankfurt.

Mulţimea, estimată de autorităţile locale la 2.500 participanţi, poartă pancarte care cer „umanitate înaintea profitului”.

Sursa: RT

După cum se vede, în Europa este revoluţie. De câteva săptămâni se desfăşoară ample proteste şi în Spania. Numai în România, noi ne ocupăm cu cancanuri televizate, cu Gigi Becali, cu procurori aserviţi politic şi cu ciondăneli de mahala între partide şi alianţe politice. În rest vânzarea ţării contiună în linişte.

9 păreri la “Protestatarii au blocat intrarea Băncii Centrale Europene din Frankfurt

  1. ChavaLito^

    sa-i ucida cu pietree si sa le de-a foc apoi 😀

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Russia Today este un post foarte bun şi profesionist şi nu e singurul care a transmis informaţia asta. Iar cine mai crede în opoziţia comunism-capitalism ori e naiv, ori e tâmpit. 🙂

  3. Dorel

    Cu cat plateste KGBul tanasismele antiSUA??

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Nu ştiu, dar poţi să îi întrebi pe băieţii de la CIA şi BND, care plătesc tot felul de jegoşi să mănânce kkt şi să facă diversiuni pe bloguri. 😀

  5. marian emil

    Parca am fi un popor in dezagregare,nu mai reactionam la nimic ce este impotriva noastra.Prin Europa mai toata lumea iese in strada.
    Ca de obicei,ungurii sunt deasupra noastra economic iar asta datorita mentalitatii celor de la conducere…premierul Orban s-a luat de bancile straine si de regiile de utilitati.Si fata de FMI are o atitudine verticala,nu semneaza orice in orice conditii ca slugoiul de Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge