Madam Lagarde vrea privatizări, nu redresarea companiilor româneşti

By | 17 iulie, 2013
Distribuie prietenilor!

Ieri a sosit într-o vizită în România madam Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar Internaţional. În timpul întâlnirii cu Traian Băsescu aceasta a făcut o serie de declaraţii, care, deşi sunt oficiale şi destinate publicului, trădează adevăratele intenţii şi interese al FMI în legătură cu ţara noastră.

Lagarde a arătat că trebuie restructurate companiile de stat pentru a fi cât mai atractive pentru privatizare. Ea a mai spus că nimic nu poate prospera într-o ţară în care nu există macrostabilitate economică.

Sursa: Realitatea

Ce înţelegem de aici? Că pe cămătarii de la FMI nu îi interesează deloc dezvoltarea sănătoasă a economiei româneşti şi aşa distrusă şi vlăguită de “reformele” anterioare. Nici măcar nu le trece prin cap varianta de a restructura companiile de stat pentru a le face profitabile, singura opţiune oferită României fiind privatizarea şi înstrăinarea lor. Astfel ţara noastră e obligată să rămână veşnic o colonie care trăieşte numai din împrumuturi externe şi vânzarea activelor statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge