Papa Francisc dovedeşte că este unealta Illuminati

By | 30 iulie, 2013
Distribuie prietenilor!

După ce actualul papă Francisc I l-a înlocuit pe demisul Benedict al XVI-lea, mulţi naivi şi-au pus speranţa în el, crezând că va aduce o schimbare, că va fi un papă pentru săraci şi popor, fiind încântaţi de modestia şi austeritatea de care acesta dă dovadă.

Eu am intuit de la bun început că acest papă este o nouă mare amăgire pentru credincioşii din întreaga lume şi a fost adus în scop strategic în fruntea Bisericii Catolice în aceste vremuri de răscruce în care ne aflăm.

Recent a venit şi dovada că Papa Francisc este o unealtă devotată şi aflată în slujba Ocultei Mondiale, cu prilejul vizitei Suveranului pontif în Brazilia. Acolo Sanctitatea Sa a adresat un mesaj tinerilor brazilieni, care numai creştin nu era!

Înainte de a părăsi Brazilia, Papa a adresat un ultim mesaj tinerilor: „Fiţi revoluţionari! Vă cer să înotaţi împotriva curentului. Da, vă cer să fiţi rebeli”.

Sursa: Digi24

Am văzut la televizor şi o ştire în care Papa, în acelaşi discurs, le spunea tinerilor să nu mai stea în spatele ferestrelor şi să iasă în stradă, pentru „schimbare”. Deci o instigare clară la revoltă.

Ei bine, veţi spune, şi ce-i cu asta? Ce dacă Papa îi îndeamnă pe tineri să iasă în stradă pentru idealuri nobile de libertate şi o viaţă mai bună? Din păcate nu este aşa!

În primul rând, Papa se implică politic şi asta este total nepotrivit pentru om al bisericii.

În al doilea rând se amestecă în treburile interne ale unui stat independent şi îndeamnă la revoltă şi anarhie.

În al treilea rând şi poate cel mai important, în calitate de cap al Bisericii Catolice, este inadmisibil să îndemne la rebeliune, nesupunere şi revoluţie! Biserica este poate cea mai conservatoare instituţie din lume şi tot ce poate ea să facă este să îndemne la ascultare faţă de Dumnezeu şi să vegheze la respectarea poruncilor Lui. Îndemnul la rebeliune şi nesupunere este specific mişcărilor de extremă stângă, comuniste create de Illuminati pe şi au la bază precepte satanice, în niciun caz creştine.

Dar asta nu ar trebui să ne mire pentru că Papa Francisc este iezuit, un ordin care este o formă mai veche a sectei Illuminati, care propagă în lume ideologii satanice precum secular umanismul, ateismul, satanismul şi comunismul tehno-globalist cunoscut şi sub denumirea de noua Ordine Mondială.

11 păreri la “Papa Francisc dovedeşte că este unealta Illuminati

  1. Pingback: Papa Francisc dovedeşte că este unealta Illuminati | NewsInfo1000

  2. ChavaLito^

    poate sa fie,majoritatea conducatorilor tarilor si organizatiilor gen FMI ONU UE SUA sunt satanisti si fac parte din tot felu de organizatii secrete,un crestin adevarat nu se incredere in oameni (preot,episcop,predicator,guru sau orice alt om care pretinde ca poate aduce omul la Dumnezeu,fiecare religie are o doctrina sau mai bine zis o traditie,crestinul adevarat are o relatie cu Dumnezeu

  3. Pingback: Cunoaste-ti dusmanii reali – Iezuitii si Vaticanul | Lupul Dacic

  4. Eu

    Era de asteptat ca noul ppa sa fie Illuminati..n-ati vazut ce fascinati sunt toti oamenii ? Din experienta stiu ca astfel de „lideri” care produc o reactie nebuneasca de admiratie sunt antihristici. Si in plus, cu totii stim de crucea intoarsa de pe scaunul Paei, care zic ei ca este Crucea lui Petru.

  5. doru stoian

    Biserica nu este institutia lui Dumnezeu, ci este institutia Dreaqului, adica a acelei „divinitati”:

    1) geloase-pizmase;
    si
    2) dictatoare;
    precum si
    3) razbunatoare.

    Si asta a spus-o chiar Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu !

    Revolutia nu inseamna revolta-rebeliune, ci inseamna doar schimbare ……… pasnica !

    Iar Isus Cristos i-a indemnat mereu pe oameni

    – adica: atat pe „pulime”, si mai ales pe „coimea” academico-saducheica-fariseica –

    la schimbare-revolutie, adica:

    1) de la „BINELE” REAL, reprezentat de catre cel mai mic dintre RELE;

    2) la ADEVARATUL BINE !

  6. doru stoian

    Dane, si toti ceilalti profani:

    Si Dreaqul este milostiv cu OMUL, dar asta nu inseamna ca el este – intr-una si aceeasi persoana – ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU ………….. deoarece Dreaqul se milostiveste fata de OM doar-numai TEMPORAR ………. pentru ca Dreaqul obisnuieste – des-frecvent – ca sa-si iasa din „sarite” si/sau din „pepeni”, pe OM-CREATIA DIVINA ……….. ceea ce Dumnezeu – vesnic-etern-in_epuizabil fiind – nu face !

  7. doru stoian

    Corect Chavalito,

    adevaratul crestin are o relatie PERSONALA cu Dumnezeu-Divinitatea:

    1) nu doar in cer;

    2) ci inclusiv pe pamant !

  8. doru stoian

    ChavaLito,

    ……………………… adevaratul crestin stie:

    ca Dumnezeu nu face acte de comert – ci face doar acte de caritate – deci nici n-are nevoie de intermediari-mijlocitori-samsari !

  9. doru stoian

    ChavaLito,

    Doctorii – samsarii de „bine” – nu sunt nici macar o unghie de la Mana Divina !

    Dumnezeu li se daruieste pe Sine tuturor. Faptul ca unii sunt nemultumiti de cat li S-a daruit lor personal Dumnezeu, asta nu inseamna decat:

    1) BLASFEMIE;
    si
    2) CALICIE !

  10. Ovidiu

    Daca acel mesaj e dovada ca papa Francisc e unealta Illuminati, atunci eu cu siguranta sunt Brad Pitt.
    Articolul este unul de duzina. De ce spun asta? Pentru ca inca de la inceput se vorbeste de o „dovada”, acel mesaj transmis tinerilor brazilieni, insa nu se ofera nicio dovada factuala in acest sens.
    E foarte bine ca Papa i-a indemnat pe tineri sa fie rebeli. E chiar necesar intr-un stat ca Brazilia. Papa Francisc e chiar originar din America de Sud, e bastinas, si cred ca stie mai bine decat Dan Tanasescu cum stau lucrurile pe acolo.
    E foarte bine ca i-a indemnat sa fie revolutionari, doar nu voiati sa-i indemne sa-si plece genunchii in fata exploatatorilor si a politicienilor infecti si corupti, care formeaza majoritatea conducatorilor din acel stat.
    Plecarea genunchilor este numai pt Dumnezeu, nu pt oameni, mai ales cand e vorba de politicieni si conducatori care nu dau 2 bani pe fiintele umane.

    Tanasescu zicea ca papa se implica politic: doar pt ca unui om nu-i convine ceva si are ceva de spus, nu rezulta logic implicarea sa politica. Exista libertate de opinie, si tocmai asta a facut si Francisc.
    Tanasescu mai zicea ca papa s-ar amesteca astfel in treburile interne ale unui stat, indemnand la nesupunere si anarhie. Nu sunt de acord. Daca traiesti intr-un regim de cacat care te exploateaza ca pe o vita, nesupunerea siprotestul sunt cele mai bune lucruri. Iar papa, ca un lider al crestinilor, e normal sa-i pese de alte fiinte umane exploatate si aflate-n suferinta.
    Articolul este de 2 lei, cu argumente nevalide logic, cu o lipsa crasa de dovezi.
    Ma mir ca unul ca Tanasescu isi permite sa critice pe cineva care e de nspe mii de ori mai virtuos decat el.

  11. Pingback: Papa Francisc sprijină acţiunile militare | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge