O tânără britanică de 21 de ani s-a sinucis pentru că nu-şi găsea o slujbă

By | 6 august, 2013
Distribuie prietenilor!

Vicky Harrison a murit după ce a luat o supradoză masivă de droguri. Mama ei a declarat: „Vicky a considerat umilitor faptul că îşi căuta de lucru de atât de mult timp şi nu a mai putut suporta”.

O fată isteaţă de 21 de ani, s-a sinucis după mai mult de 200 de aplicaţii pentru locuri de muncă fără succes.

Vicky Harrison a visat la o carieră de profesor sau producător de televiziune, dar a renunţat la orice speranţă pentru viitor, a spus ieri familia sa.

La o zi după ultima ei respingere şi în ajunul vizitei sale bilunare la biroul de şomaj, ea a scris o notă sfâşietoare părinţilor şi prietenului ei spunând: „Nu vreau să mai fiu eu însămi”, apoi a luat o supradoză mare de droguri.

Moartea ei de luna trecută evidenţiază în mod tragic costul uman al celui mai ridicat nivel al şomajului de la mijlocul anilor ’90 încoace. Creşterea şomajului în rândul tinerilor a dus la avertizări privind o „generaţie pierdută”.

Părinţii devastaţi ai domnişoarei Harrison au făcut ieri un apel pentru mai mult ajutor acordat tinerilor fără locuri de muncă, povestind cum căutarea fără sfârşit a unei slujbe a adus-o pe fiica lor la disperare.

Tatăl ei Tony, de 53 de ani, a declarat: „Am pierdut şirul diferitelor tipuri de joburi pentru care a aplicat. A fost foarte greu să constat cum încrederea ei a fost afectată după fiecare respingere. Ea a vrut doar să lucreze şi să câştige nişte bani. Nu mi-am dat seama cât de greu este să obţii un loc de muncă.”

Sursa

Am postat acest articol pentru a oferi o temă de meditaţie fanilor cărţilor şi citatelor motivaţionale, care spun că atitudinea şi gândirea pozitivă sunt totul. Şi dacă doreşti cu adevărat ceva, întreg Universul conspiră pentru împlinirea dorinţei tale. Fata asta şi-a dorit puternic ceva, dar pe Univers l-a durut drept în cur de dorinţa ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge