Cazul copilului omorât de maidanezi e o înscenare?

By | 11 septembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Am descoperit pe Youtube un video care face resconstituirea traseului parcurs de Ionuţ Anghel, copilul de 4 ani, care se presupune că a fost sfâşiat de câini maidanezi şi fratele său de 6 ani, până la locul în care se presupune că a avut loc tragedia.

Am fost foarte surprins să constat că lucrurile stau, în realitate, mult diferit faţă de ce s-a spus şi s-a arătat la televizor. Presupusul traseu, lung de circa 1,5 km, este deosebit de accidentat, dificil şi atât de sinistru încât pare incredibil că a fost realizat de cei doi copii, fiind o provocare chiar şi pentru un adult.

În primul rând este foarte suspect faptul că bunica celor doi copii, care se pare că locuieşte în zona hotelului Intercontinental, a ales ca loc de vizită acel parc, ce pare mai degrabă, un loc de joacă de cartier, situat la o distanţă atât de mare, când la doi paşi de casă avea Cişmigiul, un parc mult mai mare şi cu mult mai multe atracţii pentru copii.

Pe urmă, este incredibil cum cei doi copii au părăsit parcul, fără ca bunica să observe, au trecut prin trei spărturi în gard, au străbătut un teren viran de aproximativ un kilometru, plin de bălării, gunoaie, unde sunt vizibile urme lăsate de oameni ai străzii, cu râpe abrupte, pentru a ajunge într-o curte de pe strada Tuzla, acoperită cu beton şi împrejmuită cu un gard înalt de plasă de sârmă, locul unde se presupune că a avut loc atacul câinilor.

Şi mai greu de crezut este faptul că Andrei, fratele cel mare, după tragedie, a putut parcurge acelaşi traseu, înapoi în parc, fără să păţească nimic şi fără să spună paznicului că fratele său a fost atacat de câini. De asemenea este greu acceptat că evenimentul s-a produs în acel loc fără ca nimeni să observe ceva şi să audă ţipete şi lătrături.

Toate aceste uriaşe semne de întrebare mă fac să cred că este vorba de o înscenare realizată cu complicitatea presei, sau de o muşamalizare şi deturnare a unui caz de crimă şi pedofilie, aşa cum a declarat Corneliu Vadim Tudor, cu scopul declanşării isteriei naţionale în legătură cu eutanasierea maidanezilor.

Să sperăm totuşi că ancheta aflată în desfăşurare în acest caz, va răspunde la cât mai multe din aceste întrebări şi presa va prezenta informaţiile corect şi obiectiv.

O părere la “Cazul copilului omorât de maidanezi e o înscenare?

  1. Nu Maidanezilor

    Pai mai sunt si alti oameni omoriti de maidanezi…refaceti si traseul lor poate e doar o inscenare la adresa maidanezilor si au fost omoriti de extraterestri !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge