Românii ie de vină că ie leneşi şi nu munceşte!

By | 24 septembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

După aproape 24 de ani de reformă neoliberală în România, industria şi agricultura din vechiul regim au fost distruse, peste 4 milioane de locuri de muncă au fost desfiinţate, iar firava clasă de mijloc, de mici întreprinzători, a fost sugrumată şi sufocată de la început, cu taxe, legislaţie împovărătoare şi birocraţie. Numai în perioada regimului fascist Băsescu-Boc au fost desfiinţate circa 1,5 milioane de locuri de muncă şi peste 400.000 de IMM-uri au fost falimentate prin taxe şi “măsuri de criză”.

Acum, când aproximativ 3 milioane de români muncesc în afara ţării şi alte 3 milioane, rămase în ţară sunt şomeri, în căutarea unui loc de muncă, sau lucrează “la negru”, o madam politiciană vine cu sfaturi, recitând aceeaşi placă liberalo-bolşevică obosită pe care o rostesc mereu băsiştii şi toţi propagandiştii neoliberali/libertarieni/de dreapta, aceea cu omul harnic care munceşte cât şapte şi ajunge astfel la prosperitate şi bunăstare.

Iată ce zice doamna Natalia Intotero, deputat de Hunedoara, un judeţ grav afectat de şomaj şi sărăcie:

„Indiferent cât de greu ar fi, nu este o soluţie să plecăm în străinătate. Ce se întâmplă cu ţara dacă plecăm toţi şi lăsăm o ţară pustie? Există soluţii. Te poţi angaja să ai trei meserii, să munceşti, şi cu siguranţă rezultatele vor fi la fel din punct de vedere material”, a declarat senină Natalia Intotero, într-un interviu acordat pentru adevărul.ro.

Sursa: Ghimpele

Natalia Intotero

Doamna Intotero(rista) este deputat PSD, deci, cel puţin teoretic, ar trebui să aibă grijă de cei mulţi şi săraci, aşa cum cere tradiţia socialiştilor, dar vedem că foloseşte aceleaşi lozinci portocalii/băsiste, cu care am fost intoxicaţi în ultimii ani, dovadă că politica e doar o faţadă şi o diversiune care ascunde interese mult mai mari, la nivel internaţional şi politicienii dâmboviţeni sunt doar nişte biete marionete ale celor de afară.

Aş vrea să ne explice doamna politician/politruc, cum mama naibii să îţi iei trei slujbe, când există milioane de români în ţară care nu îşi pot găsi măcar una singură??? Cum să triplezi numărul de locuri de muncă, în condiţiile în care statul desfiinţează în continuare locuri de muncă şi zeci de firme falimentează zilnic? Aaa, să îţi deschizi o afacere pe cont propriu?! Dar cum, când guvernul chiar acum introduce noi taxe pentru cei care obţin venituri în mod independent şi cum să te aventurezi la aşa ceva, când statul începe să te jecmănească de bani chiar înainte să începi să produci ceva???

Ştiţi care este diferenţa între Occident şi România?! În Occident statul nu te ajută cu nimic, dar te mai lasă, într-o oarecare măsură, să te descurci singur. În România, statul, după ce că nu te ajută cu nimic, face tot posibilul să te împiedice să te descurci singur şi să trăieşti în mod independent!

 

O părere la “Românii ie de vină că ie leneşi şi nu munceşte!

  1. Pingback: Românii e de vină că sunt leneşi şi nu muncesc ? După 25 de ani de reformă neoliberală în România, industria şi agricultura din vechiul regim au fost distruse | .::: CALIN ADRIAN :::.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge