Jocurile bolnave ale societăţii americane

By | 18 noiembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Atunci când mergeţi pe stradă într-un oraş, sat sau altă aşezare umană, vă e teamă?! Vă aşteptaţi ca cei care trec pe lângă voi să se repeadă din senin şi să vă tragă un pumn în gură?! Bănuiesc că nu.Totuşi aşa ceva se întâmplă în Statele Unite, la New York şi cine mai ştie pe unde în societatea americană cea civilizată.

O nouă modă îngrozitoare capătă o popularitate tot mai mare în rândul adolescenților din New York. Este vorba despre un joc intitulat „Knockout”, care implică lovirea unei persoane întâlnite la întâmplare pe stradă, fără ca aceasta să fie avertizată în vreun fel înainte să primească un pumn în figură. Scopul jocului este doborârea victime, scrie pix11.com.

Sursa: Realitatea

Vă daţi seama cum e să trăieşti într-o lume în care nu te poţi relaxa nicio clipă, pentru că trebuie să fii tot timpul cu ochii în patru ca nu cumva să te atace un astfel de dement?!

UPDATE:

Poliţiştii americani investighează tot mai multe cazuri de agresiuni cunoscute sub numele de „Knockout Game”, în care diveşi adolescenţi lovesc în mod brutal şi aleatoriu trecătorii, asta după ce două persoane şi-au pierdut deja viaţa în aceste atacuri, informează AP.

Incidente de acest tip au fost raportate în majoritatea statelor din SUA, iar mai nou chiar şi în Marea Britanie. În urmă cu câteva săptămâni, o femeie de 78 de ani care se plimba pe străzile din New York a fost lovită în cap de un străin. De asemenea, în oraşul Jersey un bărbat în vârstă de 46 de ani a murit după ce a fost doborât la pământ de o bandă de adolescenţi, aceştia izbindu-i ulterior capul de un gard de fier. Cel mai recent caz a fost înregistrat în Washington, acolo unde o femeie de 32 de ani a fost atacată de un adolescent în timp ce se plimba pe bicicletă.

Sursa: Adevărul

2 păreri la “Jocurile bolnave ale societăţii americane

  1. copilu'

    Si la noi exista acest stres. Daca te intalnesti cu presedintele? Probabilitatea e totusi mica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge