Cum cenzurează Occidentul evenimentele din Ucraina

By | 5 decembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Toată Ucraina în stradă pentru a adera la UE? Preşedintele Ianukovici izolat şi fără sprijin democratic? Acestea sunt aşa-numitele rapoarte mass-media ale NATO legate de evenimentele din Ucraina. Dar nu aceasta este realitatea. Din nou. A se vedea imaginea de mai jos. Nu aţi văzut-o?

Suporteri ai presedintelui Ianukovici demontrand la Kiev

Suporterii preşedintelui ucrainean Viktor Ianukovici şi ai Partidului Regiunilor (majoritar la ultimele alegeri, în octombrie 2012), participă la o demonstraţie în Piaţa Europa, în centrul Kievului, pe 29 noiembrie 2013 (Foto: Reuters / Stojan Nenov)

În afară de partea occidentală a Ucrainei, care nu a fost niciodată parte din Imperiul Rus, baza tradiţională a naţionalismului anti-rus şi a fascismului din Ucraina între 1918 – 1945, şi neo-fascismului, şi activismulului pro-occidental din 1990, nu există nici un sprijin pentru liderii oligarhici anti-ruşi şi pro-occidentali de genul Iuliei Timoşenko.

protest ucraina kiev

Către o nouă „revoluţie colorată” în Ucraina?

Deci, soluţia susţinută de UE, în fapt, politica NATO, mai degrabă decât a „Europei”, va fi o nouă „revoluţie colorată.”, la fel ca şi în 2004… Şeful Comisiei pentru afaceri externe a Dumei Ruse, Aleksei Pushkov, prevede că UE nu-l va sprijini pe Ianukovici la alegerile prezidenţiale viitoare, spunând că Uniunea acum „sprijină” opoziţia, şi revoltele din stradă … „Semnalul este clar: în ajunul alegerilor din Ucraina din 2015, UE sprijină opoziţia şi planifică deja răsturnarea lui Ianukovici. Asteptaţi-vă la un nou Maidan (referindu-se la protestele de la Kiev din Piaţa Independenţei (Maidan Nezalezhnosti)”, a declarat Pushkov pe contul său Twitter. Sunt complet de acord. Dar unde sunt aşa-numitele „valori europene” în această nouă destabilizare a Ucrainei?

Sursa

O părere la “Cum cenzurează Occidentul evenimentele din Ucraina

  1. aidos

    Dupa „primaverile arabe”, clanurile de SCURSORI JIDOVESTI pe nume Rothschild, Rockefeller, Morgan, Warburg plus „Georgica cel Negru” (adica Gyorgy Schwarz, cunoscut actualmente sub identitatea George Soros) vor sa o „puna” de o „iarna ucraineana”. Am impresia ca de data asta isi vor cam rupe dintii, iar asta o spun eu, care – pe de alta parte, sa se stie – nu-i simpatizez pe ucraineni si cu atit mai putin pe rusi, indiferent de sistemul politic actualmente aflat / care s-a aflat la putere in aceasta regiune a Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge