Din 2014 în UE, cip implantat obligatoriu pentru nou-născuţi

By | 15 decembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Ştire de senzaţie: din mai 2014, în Europa, va fi introdusă obligaţia de a implanta tuturor nou-născuţilor un microcip sub piele.

Această nouă tehnologie va fi aplicată în spitalele publice, concomitent cu vaccinarea şi va stoca informaţii personale (nume, grupa sangvină, data naşterii) şi pentru a preveni cazurile de răpire.

Microcipul va fi, de asemenea, echipat cu un puternic detector GPS, care va funcţiona cu o micro-baterie, care va fi înlocuită la fiecare doi ani, direct la spitale. Dimensiunea acestuia va fi foarte mică, de mărimea unui bob de orez, şi se va baza pe o tehnologie pasivă NWO.

Implantarea se va face în mod nedureros, subcutanat, în cotul stâng, zonă liberă de terminaţii nervoase. Cui doreşte, de asemenea, i se poate implanta gratuit microcipul prin completarea unui formular şi trimiterea cererii de membru ASL.

Sursa

13 păreri la “Din 2014 în UE, cip implantat obligatoriu pentru nou-născuţi

  1. Pingback: Stiri 15.12.13 | Daciana

  2. Pingback: Din 2014 în UE , cip implantat obligatoriu pentru nou-născuți | .::: CALIN ADRIAN :::.

  3. Pingback: Din 2014 in UE, cip implantat obligatoriu pentru nou-nascuti ( !! ??) | Asociatia Medicilor de Familie Mures, stiri medicale

  4. Pingback: Din 2014 în UE , cip implantat obligatoriu pentru nou-născuți | Lupul Dacic

  5. Pingback: Miting protest impotriva actelor electronice cu cip 14 martie 2013 Bucuresti, manifestatie anti documente date biometrice microcip RFID (nom14) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  6. Luc

    NICI SA NU INCERCE ASA CEVA! VREODATA CINEVA INDIFERENT DE AUTORITATE! IN COPILUL MEU NENASCUT INCA NU VA PLANTA ASA CEVA! PUNCT. ATI INEBUNIT SA ACCEPTATI ASA CEVA?

  7. Pingback: Chip-ul implant a devenit realitate | IO Impaler- IO Țepeș

  8. Lukas

    Vaccinări, focuri de gripa, lucrari dentare, interventii chirurgicale, răpiri de somn, de fapt, cele mai multe medicamente, inclusiv stomatologie a fost încărcat cu cipuri implantate inca din anii 1960. Ei au avut această tehnologie de 40 de ani sau mai mult și sunt doar acum se aduce la condiționarea și se introduce la public. Tehnologia Retinerea este tipic pentru guvernul și armata de ani, înainte de a le pune la dispoziția publicului indiferent de motiv. Cele mai multe dintre tehnologiile de timp nou au fost benefice, dar chips-uri implantabile nu sunt unul dintre ei. De ce? Pentru că ei compliment Noua Ordine Mondială și agenda luciferica de control și dominație.

  9. dumnezeu

    Sa incerce sa faca asta si a si pornit razboiul in lume sa vedem ce putere mai are atunci cind nimeni nui mai asculta de sistem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge