Înregistrarea teleconferinţei lui Ceauşescu din 17 decembrie 1989

By | 18 decembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Pentru că tocmai se împlinesc 24 de ani de la evenimentele din Timişoara care au declanşat prăbuşirea regimului comunist, iată înregistrarea teleconferinţei pe care a ţinut-o Nicolae Ceauşescu cu cei care s-au ocupat cu reprimarea revoltei.

Reiese clar faptul că fostul şef de stat era convins că e vorba de o lovitură de stat orchestrată din afara ţării, dovadă fiind faptul că a ordonat închiderea graniţelor, instituirea sării de urgenţă şi intervenţia în forţă asupra celor care nu se supun ordinelor.

3 păreri la “Înregistrarea teleconferinţei lui Ceauşescu din 17 decembrie 1989

  1. Pingback: Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului Nicolae Ceauşescu. Plata datoriei externe (pol153) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. Porumbelul Basist

    Ce placere sa ai blog! Nu-ti inghite lumea delirul face-to-face si-l versi aici unde ascuns in spatele tastaturii aberezi pe orice tema!
    Greu cu internarile la ospicii in zilele de azi…sunt pline…ce trist…iar pentru unii nu exista tratament…
    Da-i tataie cu conspiratiile si cu masoneii care te urmaresc pe strada, in baie, da-i inainte! Poate apari si tu intr-o zi cu numele intr-un ghid psihiatric ca boala aparte!

  3. Pingback: Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist | SANTINELA ORTODOXA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge