Ni se pregăteşte o Europă neofascistă?

By | 29 decembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Marea miză politică a Europei în 2014 este reprezentată de alegerile europarlamentare din primăvară. Dacă până acum UE a fost condusă de populari, un fel de fascişti moderaţi, acum se pare că frâiele Uniunii vor fi preluate de organizaţiile de extremă dreaptă, sub masca „euroscepticismului”. Evident de profitat va profita tot oligarhia bancaro-corporatistă, chiar mai mult decât până acum. 🙁

Nivelul crescând al euroscepticismului şi popularitatea opiniilor de ultra dreapta pot duce la crearea „celui mai anti-european parlament” din istoria UE, este convins premierul italian Enrico Letta. Liderul Frontului Naţional din Franţa, Marine Le Pen, s-a întâlnit la Haga cu liderul Partidului Libertăţii din Olanda, Geert Wilders. Ambii politicieni doresc să formeze până la alegerile în Parlamentul European o uniune a „euroscepticilor”. Celor doi politicieni li se pot alătura şi alte partide europene de extremă dreaptă.

Sursa: Vocea Rusiei

Să nu credeţi însă că acest lucru ar fi posibil fără suportul larg al maselor populare, al celor nemulţimiţi de actualul sistem, care nu mai suportă abuzurile politicienilor şi ies în stradă pentru „libertate şi democraţie”!

O părere la “Ni se pregăteşte o Europă neofascistă?

  1. red

    nu te uita la astazi! elita face planuri care se intind pe zeci de ani tocmai ca sa ascunda adevaratul lor scop care nu este o europa facista ci una cu alti localnici dupa modelul american fara natiile si popoarele pe care le cunosti ci cu un moloh fara istorie si traditii menit sa serverasca elita. dupa cum spun ei nu vor mai exista popoare monolit. ca sa-si atinga scopul se folosesc in acest drum si de ceea ce-ai scris aici. ti-am pus in trecut linkuri care nu descriu glume ci sutuatii care sint reale astazi sau vor deveni miine. ce vezi astazi nu s-a inceput in anii 90 cum ai crede ci in anii 60 cind s-a luat marea teapa. astazi in lume la fiecare 4 minute este omorit un crestin. in irak au fost aruncate in aer 68 de biserici iar crestinii omoriti sau alungati. ce crezi tu ca se va intimpla intr-o europa invadata de astia cind populatiile autohtone vor deveni minoritare? in suedia care este plina de emigranti de pe alte continente localnicele sint violate si batjocorite. anual se inregistreza mii de violuri. ce crezi tu ca se va intimpla cind populatia de origine europeana va fi minoritara? in 30 de ani ce-ai vazut in planeta maimutelor va fi crunta realitate. ai auzit tu ce vorbesc cei de la org new black panter? cauta sa vezi si retine ca nu sint acuzati niciodata de nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge