Revoluţia nu va fi televizată

By | 30 decembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

“Revoluţia nu va fi televizată” (The Revolution Will Not Be Televised) este un documentar filmat chiar în timpul evenimentelor ce au urmat după lovitura de stat din Venezuela de pe 11 aprilie 2002, organizată de CIA cu sprijinul părţii trădătoare, anti-naţionale a elitei politice, prin care Hugo Chavez, ales în mod democratic şi susţinut masiv de populaţie, a fost înlăturat temporar de la conducerea ţări.

Observăm aceleaşi metode ticăloase folosite şi în România în decembrie 1989, dar şi în multe alte ţări unde puterile occidentale au răsturnat regimuri: dezinformare masivă prin mass-media, cenzură, folosirea lunetiştilor pentru a omorî civili nevinovaţi şi a crea panică şi haos, instalarea unui preşedinte şi a unui guvern-marionetă, care se pretind democratice şi reprezentante ale voinţei populare etc.

Spre deosebire de România, poporul venezuelean s-a revoltat împotriva acestei lovituri de stat, în ciuda represiunii brutale a poliţiei şi în scurt timp Hugo Chavez a fost repus în funcţie, după ce trădătorii au fugit.

Marea diferenţă faţă de noi, cei de azi, este că venezuelenii au fost mult mai solidari şi mai nedivizaţi în diverse grupuri antagoniste. Plus de asta, ei au avut un lider naţional, patriot, care era partea lor şi care merita să fie susţinut. Şi poate cel mai important, armata a fost de partea poporului. Noi nici măcar nu mai avem o armată naţională! 🙁

2 păreri la “Revoluţia nu va fi televizată

  1. red

    sud-americanii nu sint tarani romani!!! priveste atent si recunoaste ca taranul nostru nu are constiinta nationala si sociala. este un zero barat care va fi luat mereu in bacanci de toti strainii deoarece acestia stiu bine ca nu au de ce se teme. intr-un studiu european romanii au iesit cea mai dezbinata natie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge