Cine sunt „civilizaţii” Europei?

By | 2 ianuarie, 2014
Distribuie prietenilor!

Aud adesea tot felul de sclifosiţi, care ridică în slăvi popoarele din vestul Europei, spunând că acestea sunt nemaipomenit de civilizate, de aristocrate şi de evoluate în comparaţie cu noi românii, cărora cică ne-ar trebui câteva sute de ani ca să le ajungem din urmă.

Dar iată că britanicii, preferaţii cosmopoliţilor mioritici, se dovedesc a fi printre cei mai barbari şi mai necivilizaţi europeni, atunci când vine vorba de petreceri şi sărbători! O spune chiar presa britanică, prezentând peisajul dezolant al străzilor engleze din timpul şi după Revelionul care tocmai a trecut: oameni beţi peste tot, femei căzute pe străzi, în comă alcoolică sau care vomită, munţi de gunoaie,  dezmăţ, promiscuitate, scandaluri şi încăierări cu poliţiştii.

Iată cum arată străzile din Marea Britanie după petrecerea de Anul nou!

strazi anglia dupa revelion

Sursa foto: Daily Mail

5 păreri la “Cine sunt „civilizaţii” Europei?

  1. doru stoian

    Felicitari Dan ……… si felicitari presei britanice pentru impartialitate si corecta informare publica !

    Visavis de „elite”, romanul are o vorba desteapta, de duh, care deloc intamplator ne reveleaza faptul ca:

    ” Pestele de la cap se-mpute …. ” …. si nu de la coada !

    Oricum, viciile = defectele sunt contagioase, adica sunt molipsitoare inclusiv pentru cei cu „o cultura solida” ………. ba chiar se pare ca:

    cu cat esti mai sofisticat – adica mai putin „primitiv” – tot cu atat esti si mai „stricat” decat restul lumii !

  2. doru stoian

    Cel care a impartit primul lumea, in „coime” si „pulime”, n-a stabilit totusi nicio diferenta ierarhica intre aceste organe …………. ale statului !

  3. dt

    Este vorba de disperare in stare pura,rodul societatii civilizate.La fel nu ma mai pot bucura de frumusetile arhitectonice din „lumea civilizata”gandinduma de fiecare data ca sunt rodul jafurilor,crimelor sociale si economice ale lumii fatarnice care se autoproclama civilizata.Disperatii acestia sigur vor fi folositi de servicii asa cum miscarea hippy a fost folosita de CIA si FBI in sensul dorit de aceste entitati
    Cu bine si spor in activitate.

  4. Pingback: Cine sunt “civilizații” Europei ? | Lupul Dacic

  5. red

    timpeniile cu vestul luminos si civilizat sint specifice taranilor din romania care au trait cu astea in cap de cind au navalit in orase adica anii 60-70. culmea prostiei este ca pina si astazi la zeci de ani dupa 199o ei tot cu vestul luminos o tin insa fara sa uite sa-si jigneasca tara si natia propie ceea ce este specific numai taranilor prosti din romania bolnavi de-o mindrie aberanta la care nu renunta orice ar fi! vin acasa din vestul lor iubit unde trag targa pe uscat si isi mint mai departe prietenii si rudele cu nerusinare folosind aceleasi povesti idioate cu binele din vest. adevarul este insa asta de aici:

    http://www.zf.ro/zf-24/povestea-unui-muncitor-roman-din-germania-vazuta-de-financial-times-de-la-inceput-am-avut-impresia-ca-nu-ne-considera-oameni-suntem-doar-bunuri-de-care-compania-se-foloseste-11846892

    este povestea unui taran timpit care credea ca rastoarna el lumea si se va umple de bani! acesti dementi care arunca cu noroi in propia tara credeau ca numai ceausescu era singurul impediment in calea imbogatirii lor desi acesta le-a dat ceea ce nimeni in istoria tarii n-a facut-o: o sansa reala la o viata mai buna, case, scoli, joburi, comncedii pe bani putini, plus zeci de procente alocate special taranilor pentru a ocupa locuri la facultate si posturi de conducere, etc. in prostia si nebunia lor fara margini nici pina astazi n-au inteles ca vestul lor iubit era intr-o mare criza in anii 80!!!!! singura lor sansa ca sa iasa era sa aiba pe cine sa fure iar aici taranii s-au inscris benevol ca natie dornica de-a plati oalele sparte de elita vestului. vesticii cind i-au dat bani lui ceausescu au stiut bine ce tot ce fac! sa investesti in prosti s-a dovedit o idee extrem de rentabila care le baga fara efort miliarde in buzunar an de an! tot vestul este o nenorocire o cloaca imputita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge