Originile naziste ale Frăţiei Musulmane

By | 5 ianuarie, 2014
Distribuie prietenilor!

Multă lume este indusă în eroare de propaganda mass-media care vrea să lege atrocităţile înfăptuite în ţări precum Siria sau Egipt de religia musulmană tradiţională, atrocităţi comise în mare  parte de aşa-numita „Frăţie Musulmană”, multe din ele pretinzându-se a fi îndreptate împotriva creştinilor.

Puţini ştiu însă că aceasă organizaţie nu prea are treabă cu religia, care este doar o mască, ci este o organizaţie de tip fascist, cu scopuri eminamente politice, care a fost înfiinţată de aceleaşi forţe oculte care au dat naştere nazismului hitlerist, cu care Frăţia Musulmană avea de altfel legături strânse la vremea respectivă.

Grupurile musulmane care ameninţă astăzi Occidentul cu terorism, subversiune şi insurgenţă sunt nu numai „fasciste”, în sens sociologic larg, dar se pot urmări şi originile lor istorice efectiv naziste şi ambiţiile lor genocidale.

Ideologia islamiştilor din categoria cărora fac parte azi nu numai al-Qaeda, dar, de asemenea, Hamas şi Hezbollah, îşi are originea în cea a Frăţiei Musulmane din Egipt, care a fost fondată în 1928 de către Sheikh Hassan al-Banna. Frăţia Musulmană îşi trage nu doar rădăcinile sale, dar şi o mare parte din simbolismul său, terminologia şi priorităţile politice, adânc din inima fascismului nazist.

Pentru al-Banna, ca şi pentru mulţi alţi musulmani din întreaga lume, sfârşitul Califatului, deşi adus de musulmanii seculari turci, a fost un sacrilegiu împotriva Islamului de care a fost acuzat Occidentul non-musulman. Riposta împotriva acestor rele a fost motivul pentru care al-Banna a fondat Frăţia Musulmană în 1928.

Antipatia lui Al-Banna faţă de modernitatea occidentală l-a determinat curând să modeleze Frăţia într-o organizaţie care caută să depisteze tendinţele seculariste în societatea musulmană şi să o întoarcă la valorile tradiţionale islamice. Al-Banna a recrutat adepţi dintr-o vastă arie a societăţii egiptene prin abordarea unor aspecte cum ar fi colonialismul, sănătatea publică, politica educaţională, gestionarea resurselor naturale, inegalităţile sociale, naţionalismul arab şi slăbiciunea lumii islamice. Printre perspectivele sub care a ales să abordeze aceste probleme au fost doctrinele anti-capitaliste ale marxismului european şi în special ale fascismului.

Pe măsură ce Frăţia Musulmană s-a dezvoltat în anii 1930 şi şi-a extins activităţile dincolo de renaşterea religioasă iniţială, al-Banna a început să aspire la un vis musulman mai măreţ: refacerea Califatului. El va descrie, în discursurile sale înflăcărate, ororile iadului aşteptate pentru eretici şi, în consecinţă, necesitatea musulmanilor de a reveni la cele mai pure rădăcini religioase şi de a relua marele război final sfânt, sau jihad, împotriva lumii non-musulmane.

Sursa

Devine deci foarte clar faptul că cceea ce se încearcă azi în lumea arabă este reînvierea fascismului islamist şi radicalizarea grupurilor sociale pe criterii religioase şi etnice, cu scopul de a declanşa un nou război mondial. Aşa-zisa „primăvară arabă” nu a avut drept scop instaurarea democraţiei în statele vizate, state care erau deja democrate, ci de a crea haos şi de a asigura terenul propice pentru renaşterea mişcărilor extremiste de tip fascist.

Exact aşa se procedează şi în Europa şi în general în Occident, unde prin crize provocate repetate, prin sărăcirea populaţiei tot  mai mult, prin promovarea multiculturalismului, a imigraţiei masive din Est şi prin propagandă mass-media, se încearcă exacerbarea urii între naţiuni, clase sociale şi religii, accentuarea radicalismului şi pe acest teren se permite ascensiunea organizaţiilor de extremă dreaptă.

De ce se întâmplă toate acestea? Deoarece Oculta Cămătarilor Internaţionali are nevoie de războiaie ca de aer, pentru a-şi mări continuu fabuloasa avere şi a-şi spori dominaţia asupra lumii întregi! Şi în acest scop vrea să repete scenariul care a dus la izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial.

2 păreri la “Originile naziste ale Frăţiei Musulmane

  1. doru stoian

    Multiculturalismul nu este o nenorocire, decat pentru spiritele inguste – „ascutite” – ultrapline de sine.

    Imigratia nu este doar o fobie, ci in plus este si o ipocrizie, a lumii asa-zis „civilizate”, deoarece imigratia controlata este mai mult decat tolerata, este chiar incurajata.

    O Uniune guvernata de dictonul – paradigma – „DIVIDE ET IMPERA”, este o facatura masonica = satanica, si nicidecum nu o lucrare divina.

  2. doru stoian

    Sigur, masoneria se lauda ca ar fi multiculturala = internationala uni_versala, mintind insa prin omisiune … omitand sa reveleze faptul ca:

    „Scopul – tinta – (meschina) scuza mijloacele !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge