John Kerry şi pretextele inventate

By | 3 martie, 2014
Distribuie prietenilor!

Toate mass-media occidentale şi propaganda aferentă asociată sunt acum isterizate de pericolul pentru stabilitate şi democraţie pe care îl reprezintă intrarea trupelor ruseşti în Crimeea. Rusia este înfăţişată ca ursul fioros care a băgat spaima în SUA şi UE, toată lumea se întreabă până unde va merge Putin etc.

Evident este vorba doar de propagandă şi ipocrizie, trecându-se sub tăcere faptul că sângerosul conflict din Ucraina a izbucnit imediat după ce Ianukovici a refuzat să semneze acordul de asociere cu UE şi tulburările sociale soldate cu zeci de morţi şi sute de răniţi sunt opera agenţilor străini infiltraţi în această ţară şi a numeroaselor ONG-uri şi organizaţii finanţate de puterile occidentale.

Pentru că nu era de ajuns, mai vine şi John Kerry, secretarul de stat american, cu o serie de declaraţii uluitor de ipocrite!

Secretarul de stat american John Kerry a condamnat „actul incredibil de agresiune” al Rusiei în Ucraina şi a avertizat cu „repercusiuni foarte grave” din partea SUA şi alte state, inclusiv izolarea economică a Rusiei.

„Nu poţi în secolul 21 să te comporţi în maniera secolului 19, invadând o altă ţară pe un pretext complet inventat”, a afirmat Kerry la o emisiune de la CBS, potrivit Reuters.

Sursa: HotNews

Un asemenea tupeu doar la Băssescu am mai văzut! Rusia măcar a invadat un teritoriu care i-a aparţinut şi care în proporţie de 77% este rusofon. Dar dacă tot vorbim de pretexte inventate, cam de ce secol e să invadezi două state musulmane, Irakul şi Afganistanul, sub pretextul că ţi-ai demolat singur doi zgârie-nori, cu tot cu oamenii din ele şi ai dat vina pe „teroriştii islamişti”! Sau cum e să bombardezi şi să distrugi o fostă ţară europeană, Iugoslavia, sub pretextul că aperi „democraţia” şi „drepturile omului”?

8 păreri la “John Kerry şi pretextele inventate

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. doru stoian

    Noul – si tanarul ? – ministru de finante roman ………. e vechi = s-a nascut mort ……… daca sustine = promoveaza:

    stabilitatea – continuitatea – in_stabilitatii-crizei !

    Ce a declarat tanara economista propusa ministru de Finante la audieri

    Ioana Petrescu, nominalizata pentru preluarea portofoliului de ministru al Finantelor, a declarat marti, la audierea din comisiile de Buget-Finante-Banci, ca va sustine, in principiu, programul de guvernare anuntat, la elaborarea caruia a avut o contributie personala in 2012, desi era la Washington.

    „In principiu, voi sustine programul de guvernare, la care am si contribuit putin in 2012, chiar daca eram la Washington. In principiu, trebuie sa continuam acordurile cu institutiile financiare internationale, mai ales in conditiile internationale acutuale, pentru ca trebuie sa demonstram ca avem stabilitate interna”, a afirmat Ioana Petrescu in deschiderea audierilor.

    La fel ca predecesorul sau, fostul ministru al Finantelor Daniel Chitoiu, Petrescu a insistat ca va urmari o mai buna comunicare si o transparenta sporita in actul fiscal si o colaborare mai stransa cu mediul de afaceri. „As dori ca masurile pe care le luam sa sprijine mediul de afaceri”, a spus Petrescu in scurta expunere de la inceputul audierilor, potrivit Mediafax.

    Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca pentru portofoliul Finantelor a propus-o pe Ioana Petrescu, in varsta de 34 de ani, aceasta fiind consilierul pe probleme fiscale al sefului Guvernului. Ponta a mentionat ca Ioana Petrescu are, in ciuda varstei, experienta in domeniu, ceea ce o recomanda pentru a detine functia de ministru al Finantelor.
    Petrescu a fost numita in septembrie in functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului.

    Cu un doctorat in Economie la Harvard University, Ioana Petrescu a absolvit Wellesley College (SUA), fiind licentiata in Economie si Matematica. Inainte de reveni in Romania, Petrescu a activat ca profesor asistent la Universitatea Maryland School of Public Policy.

  3. doru stoian

    Afara din Romania cu:

    MEDIUL DE AFACERI SPURCAT !

  4. doru stoian

    Traiasca Maica Rusia:

    SFANTA NASCATOARE A SOCIALISMULUI MANTUITOR AL LUMII !

  5. red

    ai vazut vreodata filmul canadian bacon? acolo ai toate explicatiile privind pretextele. din pacate nu pot posta linkuri insa nu-l pierde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge