Noul guvern al Ucrainei oferă rezerva naţională de aur Statelor Unite

By | 14 martie, 2014
Distribuie prietenilor!

Potrivit ziarului de limbă rusă „Iskra-News”, autoritățile ucrainene au ordonat vineri după-amiază (7 martie n.t.) îmbarcarea rezervelor de aur ale ţării într-un avion cu destinația Statele Unite ale Americii. Ieșirea ar fi fost făcută de pe aeroportul internațional Borispol, din capitala Kiev, la ora două în dimineața zilei de sâmbătă, cu un zbor care nu este înregistrat oficial.

Transferul la aeroport, în conformitate cu sursa citată, a fost făcut cu mai multe vehicule în care lingouri de aur, depozitate în cutii mari, au fost expediate. Martorii oculari au observat un amplu dispozitiv de securitate în jurul transportului, de cel puțin patruzeci de cutii sigilate.

Destinaţia, deși se presupune că este Statele Unite, ar putea fi, de asemenea, Elveția. Asupra elitei politice ucrainene apasă foarte mult umbra corupției și Elveția este unul dintre locurile în care autoritățile occidentale au localizat mai multe conturi legate de politicieni și magnați ucraineni.

În ultimii doi ani, Ucraina şi-a crescut semnificativ rezervele de aur. Dacă toată rezerva de aur a părăsit țara, cantitatea ar fi de 42,3 tone de aur, conform registrului rezervelor oficiale de aur întocmit de Consiliul Mondial al Aurului (World Gold Council, WGC). Proporțional cu rezervele totale internaționale de valută, acest aur reprezintă 8%.

Vom rămâne foarte conștienți de această problemă, deoarece cele mai recente informaţii din această zonă sunt cu siguranță îngrijorătoare, într-un conflict care se dezlănțuie în fiecare zi. Cu peninsula Crimeea la un pas de anexare Rusiei și presiunile diplomatice din Vest, Ucraina este blocată într-un viitor foarte incert.

Sursa: laRepublica.es

Ar fi bine să ne spună şi nouă domnul Mugur Isărescu, ce se mai aude cu cele 103,7 tone de aur care se presupune că ar fi rezerva României! Sunt la locul lor?! Nu de alta, dar să stăm liniştiţi!

15 păreri la “Noul guvern al Ucrainei oferă rezerva naţională de aur Statelor Unite

  1. doru stoian

    Daca statele europene nu mai au voie ca sa se imprumute – sunt obligate ca sa limiteze deficitul bugetar – atunci nu mai au nevoie nici de GARANTII = Depozite Co_Laterale, precum Aurul.

    Oricum, atunci cand BM si FMI imprumuta statele, ele nu cer GARANTII FLUCTUANTE-OSCILANTE ca valoare, ci pretind-impun altfel de „garantii” – economico-sociale – precum:

    1) TAIERILE DE SALARII SI DE PENSII;

    2) DISPONIBILIZARI MASIVE DE PERSONAL BUGETAR;

    3) PRIVATIZAREA – „in_strainarea” – COMPANIILOR PUBLICE;

    4) REDUCEREA CHELTUIELILOR PUBLICE IN: sanatate, invatamant, justitie, aparare, si ordine publica, etc.

  2. doru stoian

    Toata lumea o fi Sado-Masochista ?

    Nu mai e nimeni SANATOS SEXUAL-MINTAL ?

    Ucraina are granita cu Romania si – desi vede ca Romania s-a adancit in kkt in loc sa iasa – tot ii mai trebuie integrare in UE ?

    Nu vede nici ce s-a intamplat in Grecia, de cand – proasta inspiratie – a intrat in LAGARUL NAZIST = IAD ?

  3. doru stoian

    Daca pastrarea de bani – cash – in banci mai aduce inca oarece dobanda (castiguri), cumpararea si pastrarea aurului in tezaur ii costa insa foarte multi bani pe cei care „economisesc in aur”.

    In cazul DEPOZITELOR IN AUR:

    1) pe langa pierderile provocate – „aleator” – de catre „piata” = ruleta;

    2) se adauga si pagubele cu STOCAREA !

  4. doru stoian

    „Gold Rush” se manifesta numai atunci cand:

    RAZBOIUL a devenit iminent = inevitabil !

    Asa ca, la ce cacat sa mai economisesti in aur, daca – in timp de razboi – tot exista riscul – MAXIM ISTORIC – ca aurul sa-ti fie:

    1) furat ?
    si/sau
    2) confiscat ?

  5. doru stoian

    In timp de razboi:

    1) toate pietele se restrang;

    2) iar cele care raman sunt nesigure,

    asa ca INVESTITIA IN AUR PE TIMP DE CRIZA-RAZBOI este o gogorita – holograma – francmasonica, pentru „prostit prostii”, vorba lui Mircea Badea !

  6. doru stoian

    Gold Rush = Fuga Aurului …………………. si a sclavului-prostului la servici !

  7. doru stoian

    In timp de razboi: mancarea – hrana – e „aurul” !

    Mancarea este singurul ACTIV al carui pret-curs creste – EXPONENTIAL – in timp de razboi-criza economico-sociala !

    Asa ca:

    1) vindeti aurul IN AVANS = pe timp de pace;

    2) si cu banii obtinuti cumparati-va mancare CU ANTICIPATIE;

    3) ca sa aveti ce sa mancati in timp de razboi !

    Ia intrebati-i pe sirieni, cat a crescut pretul – atat la piata = cursul oficial, cat si „la negru” – al mancarii si al medicamentelor in timp de razboi ?

  8. doru stoian

    V-am spus-o – in avans = cu anticipatie – si v-o repet:

    inaltati-i STATUIE – MONUMENT (si faceti pelerinaj la ea-el pentru donatii-jertfe) Maestrului-Profetului Ilie Serbanescu, ca sa se bucure de ea inca in-pe timpul vietii !

  9. Porumbelul Basist

    Si daca rusii joaca teatru ca sa ia aurul de la americani odata ce-l dau ucraninienii spre pastrare? Eu asa as face!

  10. Porumbelul Basist

    dorule, fa-ti tu statuie, sa ma gainatzez pe ea!

  11. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă voiau aurul, ruşii puteau să-l creară direct de la Ianukovici, nu era nevoie de revoluţie şi alte complicaţii.

  12. red

    asa numitul prim ministru care are o figura care nu te lasa sa vezi ceva bun in el dezbracat la camasa intr-o sedinta cu delegatii ale vesticilor spunea ca daca vestul ii cere el este gata sa desfinteze orice alta limba din ucraina si va introduce engleza. deci…..

  13. Pingback: Rezumat – situatia din jurul nostru, detalii mafia internationala si ceva despre personajul Calin Georgescu (nom) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  14. Pingback: Rezumat – situatia din jurul nostru, detalii mafia internationala si ceva despre personajul Calin Georgescu | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge