Un român ales lider al masoneriei mondiale

By | 21 mai, 2014
Distribuie prietenilor!

Abia s-a finalizat Conferința masonilor care a avut loc în București și o nouă știre provoacă noi speculații cu privire la viitorul României. Radu Bălănescu a fost ales Secretar Executiv al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Regulare. Este cea mai înaltă poziţie deţinută până acum de un mason român la nivelul Masoneriei Regulare Universale.

Majoritatea delegaţilor din peste 100 de ţări, prezenţi la Conferinţa organizată la Bucureşti l-au ales pe Bălănescu în poziţia deţinută până acum, timp de 16 ani, de către Thomas Jackson. Este o poziție care îi asigură statutul de Primus inter Pares și coordonator al întregii colaborări pe lanţul masonic mondial.

Sursa: Semnele Timpului

Acum rămâne de văzut dacă Radu Bălănescu va lucra pentru România, sau împotriva intereselor României, aşa cum o fac mulţi alţii.

O părere la “Un român ales lider al masoneriei mondiale

  1. adi

    Daca tot „bagam” in seama lucruri de genul acesta gen Conspiratiile mondiale, normal ca devine paranoic omul. Frica, teama, nestiinta sunt elemente importante din viata fiecaruia si ar trebui sa invatam sa le controlam fiecare, adica sa o intelegem cand apare si sa stim sa ne comportam ca atare, si sa nu ne-o alimentam cu tot felul de porcarii si sa ne lasam condusi de sentimente. Nu e cu nimic mai bun articolul acesta sau abordarea in acest fel a acestor lucruri. Sa fim seriosi.

    Imi pare rau ca au luat-o pe alt traseu aceste articole, incet incet imi pierd interesul si vad ca nu sunt mai bune decat celelalte de nivel mediocru.
    Degeaba sunt sterse mesajele (la fel si acel articol cu femeia posedata … numai copiii si preotii mai cred in astfel de „jucarii” – la fel Apple a creat o aplicatie prin care se poate vorbi cu fantomele), sunt sigur ca sunt citite cel putin de moderator. Poate, poate se schimba ceva si pot sa ma simt si eu mai bine si relaxat sa citesc ceva de calitate.
    Am destule stiri la ora 5 si vad destui incompetenti … mai greu este sa inveti pe cineva decat sa critici tot ce este in jurul tau si sa gasesti scuza in tot ce este in jur si sa vezi de fapt ca adevarata „problema” este in noi. Bla, bla se poate continua la nesfarsit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge