De ce este mereu dezbinare între salariaţi şi patronat

By | 28 mai, 2014
Distribuie prietenilor!

„Am fost eficienţi în divizarea societății împotriva ei însăși prin asmuţirea muncitorilor împotriva patronatului. Acest lucru, probabil, a fost una dintre cele mai mari isprăvi ale noastre deoarece, în realitate, acesta este un triunghi, deși doar două puncte par să existe vreodată.

În industria modernă unde există capital, a cărui forță o reprezintăm, acolo este vârful. Atât patronatul cât şi forţa de muncă sunt la baza acestui triunghi. Acestea se află continuu în opoziţie și atenția lor nu este îndreptată spre cauza problemei lor.

Patronatul este forțat să crească prețurile deoarece noi creştem tot mai mult costul capitalului. Forței de muncă trebuie să-i fie crescute salariile și patronii trebuie să aibă prețuri mai mari, creând astfel un cerc vicios.

Noi nu suntem traşi niciodată la răspundere pentru rolul nostru, care este motivul real al inflației, deoarece conflictul dintre management și forţa de muncă este atât de grav încât nu mai rămâne timp pentru a observa activitățile noastre. Majorarea de către noi a costului capitalului este cea care cauzează ciclul inflației.

Noi nu prestăm muncă sau administraţie și totuși obţinem profiturile. Prin manipularea banilor, capitalul pe care noi îl furnizăm industriei nu ne costă nimic.

Prin banca noastră națională, Rezerva Federală, distribuim titlurile de valoare, pe care le creăm din nimic, la toate băncile locale, care sunt băncile membre. Ele, la rândul lor, le distribuie către industrie.

Astfel, noi facem mai mult decât Dumnezeu, pentru că toată bogăția noastră este creată din nimic.

Arăți șocat! Nu fi! Este adevărat, noi facem de fapt mai mult decât Dumnezeu.

Cu acest presupus capital noi îndatorăm industria, managementul și forţa de muncă în contul nostru, datorie care doar crește și nu este niciodată lichidată. Prin această creștere continuă, suntem capabili să învrăjbim patronatul împotriva forței de muncă, astfel încât acestea nu se vor uni ca să ne atace și nu vor înfiinţa o utopie industrială fără datorii.

Suntem elementul necesar, întrucât nu cheltuim nimic. Patronatul îşi poate crea propriul capital – profiturile. Afacerile sale ar crește și profiturile ar crește. Forța de muncă ar prospera, de asemenea, în timp ce prețul produsului ar rămâne constant, prosperitatea industriei, forței de muncă și a managementului ar crește continuu.

Noi, evreii ne mândrim cu faptul că goy-ii proşti nu şi-au dat seama că noi suntem paraziții care consumă o parte tot mai mare a producției, în timp ce producătorii obţin în permanență din ce în ce mai  puţin.”

Fragment din „Documentul Rosenthal” (The Rosenthal Document)

Sursa

Comentariu: Nu am tradus acest fragment pentru a isca comentarii şi dezbateri despre evrei, antisemitism sau filosemitism. Are mai puţin importanţă cine sunt cei care au creat sistemul financiar, fie ei evrei, masoni, illuminati, englezi, americani, iezuiţi, reptilieni sau Papa de la Roma. Important este că acest sistem există, funcţionează chiar în faţa ochilor noştri, ne afectează viaţa şi instrumentele cu care operează sunt banii şi băncile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge