Evreii luptă pentru eliberarea Ucrainei

By | 15 iulie, 2014
Distribuie prietenilor!

La Kiev s-a format o nouă unitate militară numită „Matilan.” După cum se menționează pe prima pagină a acestei organizații de pe reţeaua de socializare „VKontakte” este un batalion evreiesc de voluntari „pentru eliberarea Ucrainei”.

Anunțul pentru recrutare de luptători este postat pe rețeaua socială în trei limbi – rusă, ucraineană și ebraică. Potrivit organizatorilor grupului, acesta este serios și au de gând să înroleze în noua unitate numai oameni cu experiență militară, care sunt gata să lupte cu adevărat şi să ucidă.

Administratorul grupului ar fi un soldat IDF (Israel Defense Forces n.t.). El cere „tuturor evreilor care locuiesc în țara în care s-au născut, crescut și trăiesc să se alăture batalionului „Matilan”.

Inamicul principal cu care intenționează să lupte batalionul este Rusia.

Cei care se vor alătura miliției, în conformitate cu creatorii sai, vor fi cetățeni din Israel și Ucraina. „Mulți oameni solicită. Cum este posibil ca evreii să lupte pentru Ucraina. Trebuie să-şi schimbe cetățenia? Da, evreii vor lupta pentru Ucraina, să avem dublă cetățenie este permis. Dar mulți dintre noi au crescut pe acest pământ, au absorbit spiritul lui”- explică administratorul.

Eroul principal al luptătorilor batalionului evreiesc a fost declarat Stepan Bandera, care pentru ei a devenit un simbol al internaționalismului. Putem presupune că pentru finanțarea „Matilan” vom face apel la oligarhul ucrainean Igor Kolomoisky cel mai activ militant, care susţine deja batalioanele „Dnepr”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge