Element bizar în cazul prăbuşirii avionului malaezian

By | 19 iulie, 2014
Distribuie prietenilor!

Un comandant de top al rebelilor pro-ruşi din estul Ucrainei a oferit o versiune bizară a evenimentelor legate de accidentul avionului de linie malaezian – sugerând că multe dintre victime s-ar putea să fi murit cu câteva de zile înainte de prăbuşirea avionului.

Site-ul pro-rebeli Russkaya Vesna l-a citat, vineri, pe Igor Girkin spunând că acesta a fost informat de către oameni de la locul accidentului că „un număr semnificativ de cadavre nu erau proaspete”, adăugând că i s-a spus că acestea erau drenate de sânge și miroseau a descompunere.

Avionul Boeing-777 al Malaysia Airlines a fost doborât joi, ducând la moartea tuturor celor 298 de persoane de la bord. Avionul zbura la 10.000 de metri deasupra unei zone în care forțele ucrainene se luptau cu rebelii separatiști. Fiecare parte o acuză pe cealaltă de doborârea avionului.

Autorități din serviciile de informații ale SUA au declarat că o rachetă sol-aer a doborât avionul și ambasadorul SUA Samantha Power a declarat Consiliului de Securitate al ONU din New York, vineri, că racheta a fost probabil lansată dintr-o zonă controlată de rebeli în apropiere de granița rusă.

Girkin, cunoscut, de asemenea, sub numele de Strelkov și presupus fost agent de informații militare ruse, a declarat că nu poate confirma informațiile. Dar este sigur că poate adăuga la emoţiile intense din jurul accidentului şi ipoteza cu rebelii acuzaţi de doborârea avionului.

Girkin a spus: „Autoritățile ucrainene sunt capabile de orice josnicie.”

El a susținut că o mare cantitate de ser fiziologic şi medicamente au fost găsite în epavă.

Sursa

Dacă mai adăugăm la toate acestea şi celelalte elemente bizare, printre care şi faptul că, deşi se presupune că avionul a fost lovit cu o rachetă, în filmarea din momentul prăbuşirii nu se vede pe cer nici o urmă de fum, resturi de navă sau urme ale unei explozii, singura explozie fiind cea de la impactul cu solul, pare tot mai mult că este vorba de încă o operaţiune sub steag fals. Rămâne de văzut cine sunt autorii şi cine este tabăra asupra căreia este aruncată vina.

O părere la “Element bizar în cazul prăbuşirii avionului malaezian

  1. Pingback: Avionul MH17 era de fapt MH370, dispărut acum 4 luni?! | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge