Motorola introduce pe furiş pecetea satanică?!

By | 25 iulie, 2014
Distribuie prietenilor!

Compania Motorola, în prezent deţinută de Google, a anunţat o nouă facilitate pentru smartphone-ul Moto X, un tatuaj digital situat pe antebraţ, cu care se poate debloca telefonul. Se pare că cele două secunde şi jumătate, cât durează de obicei deblocarea ecranului prin metoda clasică a tastării codului, este prea mult, aşa că cei de la Motorola s-au gândit să îl reducă la cel mult o secundă. Totul, bineînţeles, pentru confortul şi siguranţa dumneavoastră.

Numai că, pentru mulţi aceasta pare mai mult începutul pecetluirii oamenilor cu semnul fiarei din Biblie, semnul satanic fără de care nimeni nu va mai putea cumpăra sau vinde.

Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

Apocalipsa 13 : 16 – 17

2 păreri la “Motorola introduce pe furiş pecetea satanică?!

  1. roarke

    Biblia a fost scrisa acum cateva sute de ani, cu prima tiparnita. Poate si mai mult ca sigur, ca cei care au scris chestia cu satana, au stiut ca tot ei fac viitorul, dar binenteles nu stiau atunci de calculatoare, decat daca satana le-a spus. Ei credeau atunci ca un desen pe mana merge. Si actiunea din cartea 1984 de George Orwell le-ar placea. Eu nu cred in satana, raul e in oameni si invidia la fel. Romanii sunt majoritatea deisti spirituali. Fara biserica, doar prin Dumnezeu prin natura. Romanii ar trebuii sa se respecte intre ei si natura la fel.

  2. apartment ninja

    –o fii si deismul asta vreo masonerie…ca vad ca a inceput sa -si bage coada mai pregnant ,pah peste tot..
    ==o fi fost G. BIVOLARU tot vreo varianta de specie de deist 😉 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge