Din nou dezinformări cu creştini executaţi de musulmani

By | 14 august, 2014
Distribuie prietenilor!

S-a umplut din nou Internetul cu tot felul de clipuri şi imagini despre care se pretinde că ar reprezenta execuţii ale creştinilor în Siria sau Irak pe motiv că nu vor să se convertească la religia musulmană sau doar pur şi simplu pentru faptul că sunt creştini.

Astăzi circulau pe Facebook nişte imagini despre care spunea că reprezintă o execuţie prin spânzurare au unui tânăr creştin din Irak pentru că a refuzat să se convertească la islam. Cei care distribuiau fotografiile chiar spuneau că ar fi vorba de un mucenic şi îl admirau pentru seninătatea cu care întâmpină moartea!

spanzurat in iran

Numai că, ce să vezi, în realitate execuţia nu a avut loc în Irak, ci în Iran, nu în 2014, ci în 2007, iar tânărul respectiv nu era un martir creştin, ci un musulman condamnat la moarte pentru uciderea unui judecător într-un act de răzbunare şi a altor câteva persoane într-o serie de jafuri anterioare!

Teheran, 02 august, IRNA – Asasinii magistratului judecator Hassan Moqaddas au fost spânzurați în public aici, joi, la aniversarea asasinării judecătorului.

Recent judecătorul fusese împușcat mortal în plină zi după ce a părăsit-o clădire tribunal din nordul Teheranului în urmă cu doi ani.

Cei doi asasini, Majid Kavoosi-Far, 28 de ani și vărul său, Hossein, de 24 de ani, au fost spânzurați pe locul asasinatului de pe strada Ahmad-Qasir.

Înainte de uciderea judecătorului, Majid și Hossein, au împușcat un paznic de bancă, un client bancar și alți doi cetățeni, în afară de asta fiind implicaţi în jafuri armate la diferite bănci din Teheran, furând maşini si o armă de la un paznic de la ambasada Kârgâzstanului la Teheran.

Sursa

Deci e clar că este vorba de fapt de doi tâlhari şi criminali, nici vorbă de creştini persecutaţi de musulmani!

Asta şi multe alte exemple similare demonstrează faptul că se duce o intensă campanie de învrăjbire şi de alimentare a urii între creştini şi musulmani şi mai mult ca sigur, cine se află în spatele acestor dezinformări nu sunt nici creştini, nici musulmani.

9 păreri la “Din nou dezinformări cu creştini executaţi de musulmani

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. Pingback: Din nou dezinformări cu creștini executați de musulmani | Lupul Dacic

  3. red

    te inseli. musulmanii spun in gura mare ca-n 20 de ani europa va fi a lor si vor face cu noi ceea ce vezi prin alte parti. procedeaza asa de sute de ani cu crestinii asa ca nu vad ce-ar fi nou. d-ai si sint adusi in masa. familiile de musulmani din europa au in medie 8,1 copii iar europenii 1,1. pe prostii vestici ii pacalesc usor de tot cu povesti privind o integrare insa islamistii nu sint timpiti sa-si arunce la gunoi traditiile lor asa cum fac vesticii cu religia crestina iar in plus stiu bine ca vor fi mai multi in curind. sint scoli in germania unde atunci cind au devenit majoritari copii crestini au fost baturi pina au renuntat sa mai calce in scoala respectiva. deci vorbim despre copii!! elita nu trebuie sa se chinuie sa-i manipuleze pe astia in vreun fel deoarece asa sint ei si urasc ceea ce-au urit de cind se stiu. si in cazul taranilor fara indentitate care se numesc romani elita nu trebuie sa se chinuie sa-i manipuleze cumva deoarece se pacalesc singur si se autodistrug prin efort propiu.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Asta cu invazia musulmană în Europa e doar propagandă SUA/Israel, iar musulmanii care zic asta sunt oamenii lor.

  5. red

    du-te in vest si plima-te pe strada! nu vorbi fara ai habar despre situatia existenta. au umplut orasele cu ei si sint f agresivi. acolo unde au numar ataca bisericile dar presa nu scrie nimic. sint scoli care sint pline de ei iar copii localnici sint batuti pina parasesc scoala care spun ei este doar a lor. in cartierele unde devin din ce in ce mai multi nu mai este loc pt europeni. daca as putea te-as duce eu sa stai in locuri d-astea frumoase si-ti dau in scris ca nu rezisti nici macar 24 h.
    in conclizie sa crezi tu ca este propaganda! este doar o cruda realitate.

  6. red

    am uitat sa-ti spun ca o sa luati si voi emigranti de astia -romania a fost criticata la e.u. ca nu ia emigranti- care nu sint asa de usor de tinut ca asistatii romani de care se pling taranii aia cu ifose numiti libertarieni. trebie sa le dati casa, masa si 800 de euro bani lunar exact ca aici. toti au cel putin 4 copii. de unde crezi tu c-au invatat aia care au luat centrul timisoarei cum se face sa pui mina pe cladiri si cartiere intregi? au repetat ce fac musulmanii in europa. de ce nu te uiti sa vazi ce fac in suedia? cel mai mare numar de violuri sint acolo dupa un stat african daca nu ma insel nigeria. sa spun si cine sint victimile? dar ce s-a intimplat intr-un oras englez cu 3900 de fete violate -europence toate- de pakistanezi care n-au fost niciodata acuzati de nimic deoarece politistilor le-a fost frica sa nu fie acuzati de rasism?
    deci inca odata nu vorbi despre lucruri pe care nu le cunosti! nenorocirea vine iar ea a fost testata in yugo asa ca stiu bine cum se face. raminem in continuare cel mai naiv popor european.

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Ce legătură este între situaţia imigranţilor musulmani în Europa şi ce am scis eu în acest articol? Eu am demascat o ştire falsă şi o dezinformare. Ştirea este falsă şi asta nu poate fi schimbat, oricât de răi ar fi musulmanii din Europa. Şi de fapt este vorba doar despre agitatori şi colaboratori ai serviciilor secrete occidentale, nu de toţi imigranţii. Ai căzut şi tu pradă propagandei şi dezinformării! 🙁

  8. Mihail

    @ Dan Tanasescu
    Am vazut ca in articolele tale, in general, esti pro musulmani si pro islamism (in sensul ca nu ai nimic impotriva religiei islamice). Tu spui ca invazia musulmana din Europa este doar propaganda americanilor, iar oricine are de zis ceva impotriva religiei si filosofiei de viata islamice, tu spui ca e obsedat.
    Ceea ce afirmi tu nu are radacini in istorie. Noi cei care cunoastem cat de cat bine istorie, stim cat s-au luptat domnitorii romani cu turcii islamisti, stim patania lui Brancoveanu cu islamistii, stim despre Carol Martel si batalia de la Poitiers, stim despre asediul islamistilor asupra Vienei ca sa o doboare, sa transforme toate bisericile in moschei si sa marsaluiasca spre Roma. Noi cunoastem toate astea si multe, multe altele de acest fel. Noi cunoastem istorie domnule Tanasescu, iar faptele musulmanilor numai pasnice nu sunt. Sa o arda ei in continuare cu tehnicile alea retorice de doi lei despre „religia pacii” si alte platitudini, ca noi nu ii credem. Atunci cand faptele contrazic spusele, noi dam crezare faptelor.
    Profetul ala pedofil numit Mahomed le-a poruncit expres fratilor sai intru credinta sa extinda islamul prin orice mijloace si sa duca steagul verde al profetului in diverse teritorii straine (printre care, bineinteles si Europa). Mahomed insusi a ucis si a mai si ordonat altora sa ucida, fie direct (verbal), fie in scrierile sale. Coranul, de altfel, musteste de violenta.
    Musulmanii vor sa spuna ca arhanghelul Gabriel i-a vorbit unui cioban analfabet, criminal si obsedat sexual, transmitandu-i toate cunostintele si intelepciunea lumii asteia, incat nu mai e nimic de adaugat la ele? Va rog, dragi musulmani, nu-mi irositi timpul cu clisee de grupa pregatitoare. Vreti sa sustineti ca in Coran sunt toata cunoasterea si intelepciunea umanitatii si ca nu mai avem nevoie de nimic altceva? Foarte bine, puteti sa o sustineti, insa pregatiti-va sa fiti luati in bascalie pt asemenea elucubratii.

  9. Dan Tănăsescu Post author

    Nu sunt nici pro musulmani, nici pro Islam. Sunt doar împotriva minciunilor şi a propagandei, indiferent că e îndreptată împotriva musulmanilor sau orcui altcuiva. Dacă nu urăşti pe cineva şi îţi place adevărul, asta nu înseamnă că îl iubeşti pe acel cineva şi eşti pro. 🙂

    PS: Turcii nu ne-au ocupat pentru că erau islamişti, ci pentru că erau un Imperiu. Şi cu toate că am fost sunt ocupaţia lor 400 de ani, astăzi România nu este musulmană şi nici nu are biserici ortodoxe transformate în moschei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge