Ice Bucket Challenge, ritual satanic în masă?

By | 28 august, 2014
Distribuie prietenilor!

Ultima mega prosteală în masă la nivel mondial este acum Ice Bucket Challenge. Oficial este vorba despre o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea cercetărilor în domeniul tratamentului ALS (Amyotrophic lateral sclerosis), adică al sclerozei laterale amiotrofice. Fenomenul a ajuns global şi a încins spiritele nu doar în rândul liderilor politici, vedetelor şi persoanelor publice din diferite ţări, ci moda a prins şi printre tot felul de amărăşteni anonimi, care se filmează în timp ce îşi aruncă o găleată cu apă cu gheaţă în cap şi postează clipul pe Internet.

Au apărut şi primele teorii ale conspiraţiei legate de această practică, conform cărora ar fi vorba de un ritual satanic în masă pus la cale de Illuminati. Gestul turnării de apă în cap, în diferite religii, se numeşte botez şi simbolizează o iniţiere şi un act de purificare. În practicile satanice botezul se face prin apă sau foc şi în cazul de faţă ar reprezenta o purificare făcută înainte de un sacrificiu uman.

Să prevestească acest presupus ritual satanic, desfăşurat la scară globală, un nou eveniment sângeros, sub forma unui mega ritual cu mii de sacrificii umane, aşa cum a fost cel de pe 11 septembrie 2001?!

PS: Ciudat este şi faptul că cel care a iniţiat această campanie devenită fenomen social, Corey Griffin, în vârstă de 27 de ani, a murit de curând, pe 16 august, atenţie, înecat în timpul unor scufundări! Şi a murit la vârsta de 27 de ani, acea vârstă fatidică la care au murit şi continuă să moară în condiţii misterioase multe vedete din showbizul internaţional.

5 păreri la “Ice Bucket Challenge, ritual satanic în masă?

  1. Pingback: Ice Bucket Challenge,ritual satanic în masă ? |

  2. Lucian

    @Sfantu Opt,nu mă miră de ce voi cu muzica voastră le băgați fel și fel de aberații în cap tinerilor care vă ascultă.

  3. alin

    Hai las-o-n pula de conspiratie. Sunt 2 variante :

    1. Chiar asa este, totul e o conspiratie.

    2. Sau pur si simplu, oamenii sunt cretini, retardati, si nivelul deiq al omenirii scade tot mai dramatic, doar atat.

    Eu cred mai degraba varianta 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge