Doi adolescenţi au murit din cauza Ice Bucket Challenge

By | 30 august, 2014
Distribuie prietenilor!

Această ultimă manifestare a apogeului prostiei şi maimuţărelii umane numită provocarea găleţii cu gheaţă (Ice Bucket Challenge) a început deja să facă victime. Doi tineri din America au murit acceptând această provocare, după ce „găleata” cu apă şi gheaţă, de dimensiuni prea mari, le-a căzut în cap şi le-a frânt gâtul.

Săptămâna trecută, doi adolescenți nominalizați pentru această provocare au murit în mod tragic, cu gâtul rupt. Ultimul caz, o adolescentă din Georgia și-a pierdut viața încercând să urmeze tendința. Melissa Roberts, de 16 ani, a fost provocată de prietenii ei să participe la Ice Bucket Challenge. Din nou, prietenii ei stăteau deasupra ei, cu un recipient mare, care a scăpat din mâinile lor și a căzut pe capul fetei. Autorităţile îndeamnă oamenii cu rugămintea să folosească găleți mici, nu butoaie, pentru a realiza această provocare. Situaţia a scăpat de sub control!

Sursa

3 păreri la “Doi adolescenţi au murit din cauza Ice Bucket Challenge

  1. Pingback: “Ice Bucket Challenge” sau “turnatul unei găleţi cu gheaţă în cap” este un ritual satanic |

  2. Pingback: “Ice Bucket Challenge” sau “turnatul unei găleţi cu gheaţă în cap” este un ritual satanic | .::: CALIN ADRIAN :::.

  3. red

    este un ritual satanist. te poti informa cu siguranta ca sa vezi despre ce este vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge