Prăbuşirea avionului MH370 provocată de pilot

By | 18 septembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei zborului MH370: „Pilotul le-a tăiat oxigenul pasagerilor, după care a prăbuşit avionul în Ocean!”

Zaharie Ahmad Shah este responsabil pentru moartea celor 239 de pasageri şi membri ai ehipajului aeronavei Malaysia Airlines. Potrivit expertului în aviaţie Ewan Wilson, prăbuşirea zborului MH370 în Oceanul Indian ar fi putut fi, de fapt, un act nebunesc al pilotului, scrie „The Mirror”. Wilson susţine că toată tragedia a fost plănuită de căpitanul aeronavei, Zaharie Ahmad Shah. Acesta ar fi reuşit să-l dea afară pe copilot şi să se închidă singur în cabina pe care, ulterior, ar fi despresurizat-o. Următorul pas a fost să le taie oxigenul pasagerilor, iar apoi a prăbuşit avionul în Ocean.

Şeful companiei aeriene Kiwi Airlines spune că a analizat toate scenariile posibile, dar că singura concluzie plauzibilă este că Shah, în vîrstă de 53 de ani, este singurul responsabil pentru tragedia zborului MH370, dispărut la 8 martie 2014 deasupra Oceanului Indian. Expertul susţine că Zaharie Ahmad Shah ar fi avut probleme psihice şi a insistat asupra faptului că echipajele aeronavelor ar trebui testate psihologic înainte de a zbura. Potrivit lui Wilson, în ultimele decenii ar mai fi avut loc 5 cazuri de acest fel.

„Documentările noastre arată faptul că au mai fost 5 incidente de acest gen, în ultimele 3 decenii, în care şi-au pierdut viaţa nu mai puţin de 422 de oameni. Dacă adăugăm şi zborul MH370, bilanţul se ridică la 661″, a mai spus Wilson.

Sursa: Tricolorul

Eu personal nu prea cred în această variantă, cel mult aş crede că „nebunia” pilotului a fost programată de adevăraţii autori ai catastrofei. Mult mai veridic mi se pare scenariul în care aeronava MH370 a fost deturnată, dusă la o bază militară şi folosită ulterior la operaţiunea sub steag fals din estul Ucrainei în care se presupune ca a fost implicat avionul cursei MH17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge