Noul preşedinte al României va fi tovarăşa Elena Ceauşescu

By | 2 octombrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Elena Udrea, candidata PMP la prezidenţiale, îşi lansează joi programul prezidenţial pe platforma industrială Republica din Bucureşti, îmbracată în salopetă şi cu o cască galbenă de muncitor pe cap. Udrea este singura cu cască galbenă, toţi ceilalţi susţinători ai săi având căşti albastre. Elena Udrea a vorbit despre trecutul glorios al industriei româneşti şi promite revigorarea acesteia. Candidata PMP a enunţat şi nevoia de măsuri pentru repatrierea muncitorilor români plecaţi la lucru în străinătate.

Elena Udrea lansare Republica

Sursa: HotNews

Acum, hai să revenim puţin cu picioarele pe pământ! Întreprinderea de ţevi „Republica” este pusă pe butuci de mai bine de 15 ani cu participarea susţinută a statului. În toţi aceşti ani nici un politician nu i-a plâns de milă, nici ei, nici muncitorilor rămaşi pe drumuri.

Iar trucuri din astea ieftine cu salopete închiriate de la brigada artistică şi mesaje cu caracter subliminal gen cuvântul „Udrea” asociat cu „frumoasă”, „Udrea” cu „pot să ridic lucruri” (asta poate merge doar la Băsescu) sau „încearcă şi cu o femeie”, cred că nu mai păcălesc pe nimeni. Ca să nu mai vorbesc de gogomănia cu preşedintele care construieşte el fabrici şi uzine pentru muncitori, precum tovarăşul Nicolae şi Elena Ceauşescu în regimul trecut!

2 păreri la “Noul preşedinte al României va fi tovarăşa Elena Ceauşescu

  1. anonim

    Caraghioasa asta , cati bani o fi avand pentru campania ei electorala ca-si plateste publicitate si pe skype astfel ca deschizand skypul sa-mi apara mutra ei si sa-mi vina sa vomez.

  2. Pingback: Noul preşedinte al României va fi tovarăşa Elena Ceauşescu |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge